Fener’i yeneceğiz

Derbi haftasında, G.Saray’ın kurmayları Florya’da buluştu G.SARAY’ın bir hafta içinde Fenerbahçe derbilerine çıkacak futbol, erkek ve kadın basketbol takımlarının teknik adamları, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde buluştu. Futbolun başındaki Hamza Hamzaoğlu, erkek basketbolcuların koçu Ergin Ataman ve kadın takımının antrenörü Ekrem Memnun, ezeli rakiplerini her kulvarda yenmek istediklerini ifade ederken, “Derbi maçlar dostluk içinde oynansın” mesajı da verdiler... Pazar akşamı Kadıköy’de F.Bahçe ile karşılaşacak olan Galatasaray’ın teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, tüm maçların önemli ama derbilerin bu işin rengi, güzelliği olduğunu belirtip şöyle konuştu:

Fener’i yeneceğiz

G.SARAY Odeabank Başantrenörü Ekrem Memnun, futbol ve basketbolda oynanacak derbiler öncesi güzel bir buluşma gerçekleştirdiklerini söyledi.
Memnun, “Ben çok heyecanlıyım. Bildiğim kadarıyla uzun zamandır üst üste bu kadar derbi olmadı. Tek yürek olduk ve heyecanla bekliyoruz. Umut ediyorum sonuçlar hep istediğimiz gibi gelişecek” diye konuştu.(Hürriyet)
<< Önceki Haber Fener’i yeneceğiz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER