GENÇ ASLANLAR KÜKREDİ - FOTO

Kupada Denizli Belediye'yi ağırlayan Galatasaray rakibini rahat bir oyunun ardından 5-1 mağlup etti ve gruptan çıkmayı büyük ölçüde garantledi.

GENÇ ASLANLAR KÜKREDİ - FOTO

Galatasaray zayıf rakibi önünde karşılaşma boyunca üstün bir futbol sergilerken, galibiyete rahat bir biçimde ulaştı. Sarı-Kırmızılılar'ın gollerini Caner, Barış (2) ve Emre Çolak (2) atarken, Denizli Belediye'nin tek sayısı Volkan'dan geldi. Galatasaray bu galibiyetle birlikte puanını 92a yükseltti ve gruptan çıkamyı büyük bir oranda garantiledei.

MAÇIN FOTOROMANI İÇİN TIKLAYIN

Teknik Direktör Rijkaard, zayıf rakiplerine karşı sahaya ideale yakın bir 11 sürerek bu karşılaşmayı ne kadar ciddiye aldığını oyuncularına gösterdi. Trabzonspor'dan 6 gol yiyen Denizli Belediyespor, bu kez Galatasaray karşısında aynı akıbete uğramamak için savunmasını kalabalık tuttu. Karşılaşmanın ilk yarım saatlik bölümünde orta sahaya daha çok hakim olan Sarı-Kırmızılılar, kanatları da etkili kullanınca üst üste pozisyonlar üretti. Henüz karşılaşmanın 8. dakikasında Barış'ın ortasına çok iyi yükselen son haftaların formda ismi Caner, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-0. Bu golden sonra G.Saray'ın atakları devam etti. 18. dakikada Nonda'nın şutunda kaleciden dönen meşin yuvarlağı boş kaleye yuvarlamak Barış'a düştü: 2-0. Erken gelen goller konuk takımın bütün savunma direncini kırdı. 23. dakikada bu kez Elano'nun şutunda yine Barış, takımını 3 farklı üstünlüğe taşıyan gole imza attı. İkinci yarıya Denizli Bld. golle başladı. 50. dakikada Volkan, kornerden gelen ortayı kafa ile ağlara gönderdi: 3-1. Sarı-Kırmızılı takımda Caner'in yerine oyuna giren genç Emre Çolak sahneye çıktı. 62. dakikada Ayhan'ın düşürülmesiyle kazanılan penaltı atışını gole çeviren Emre, 3 dakika sonra 65. dakikada frikik atışını da güzel bir vuruşla filelere yolladı: 5-1. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Galatasaray sahadan farklı bir galibiyetle ayrılmayı başardı. G.Saray'ın geleceği emin ellerde Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard'ın Denizli Belediyespor karşısında kadroya dahil ettiği altyapıda forma giyen Emre Çolak dün gece tribünlerden alkış aldı. 46. dakikada Caner'in yerine oyuna giren genç futbolcu, önce penaltıdan attığı golle durumu 4-1 yaptı, ardından kullandığı serbet vuruşu direkt kaleye göndererek farkın açılmasını sağladı. Yetenekli futbolcunun ilk golü attıktan sonra ağlamaklı olduğu dikkatlerden kaçmadı. Rijkaard, Emre ile beraber altyapıdan Berkin ve Çetin'i de 18 kişilik kadroya dahil etti. Lucas Neill, bir gün rötarlı geliyor Galatasaray'ın İngiltere'nin Everton takımından transfer ettiği Avustralyalı futbolcu Lucas Neill'in bugün İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Denizli Belediyespor maçında tribünde olması beklenen Avustralyalı futbolcunun bugün saat 17.30'da Atatürk Havalimanı'na ineceği bildirildi. Neill'in Florya'ya giderek tesisleri gezeceği ve yarın düzenlenecek törenle, kendisini 1,5 yıllığına Sarı-Kırmızılı renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza koyacağı ifade edildi.
<< Önceki Haber GENÇ ASLANLAR KÜKREDİ - FOTO Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER