Galatasaray'a derbi müjdesi Sneijder

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim Wesley Sneijder’i 18 kişilik maç kadrosuna alacak.

Galatasaray'a derbi müjdesi Sneijder

Galatasaray ile çıktığı ilk antrenmanda hazır bir görüntü veren Sneijder, Beşiktaş derbisinde oynayacak. AMK Gazetesi’nin haberine göre, Fatih terim, Sneijder’e ikinci 45 dakikada şans verecek.

Dün Florya’da ikinci kez arkadaşlarıyla çalışma fırsatı bulan Hollandalı yıldız, Inter’de kadro dışı kaldığı dönemde boş durmadığını gösterdi ve fizik olarak hazır bir görüntü sergiledi. Galatasaray’ın ABD’li performans uzmanı Scott Piri de Sneijder’e tam not verdi.

İmza töreninde “Beşiktaş maçında oynamak istiyorum” diyen 28 yaşındaki oyuncunun gözü Fatih Terim’de. Terim, dünkü idmanda yapılan taktik çalışmada Sneijder’e yedek takımda şans tanıdı. Tecrübeli teknik adam, Hollandalı oyuncuyu kesin olarak derbinin 18 kişilik kadrosunda bulunduracak ancak son dakika sürpizi olmazsa ilk 11’e almayacak. Sneijder, Beşiktaş maçının gidişatına göre ikinci yarıda görev yapacak.

Derbilerin oyuncusu 

Wesley Sneijder’in hedefi İspanya ve İtalya’da olduğu gibi Türkiye kariyerine de flaş bir başlangıç yapmak. Real Madrid formasıyla ilk sınavında derbide Atletico Madrid’e galibiyet golünü atan Sneijder, Inter macerasına ‘merhaba’ dediği Milan maçında da asistleriyle skora direkt etki etmişti.
<< Önceki Haber Galatasaray'a derbi müjdesi Sneijder Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER