Guiza'dan şok açıklama !

Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcusu Daniel Güiza, ''Fenerbahçe ile yaptığım 4 yıllık sözleşmeyi tamamlayabileceğimi sanmıyorum'' dedi.

Guiza'dan şok açıklama !

Güiza, İspanya'da yayımlanan spor gazetesi Marca'ya yaptığı açıklamada, sarı-lacivertli takımda işlerin yolunda gitmediğini belirterek, ''Takım vermesi gerekeni veremiyor, bu kötü'' diye konuştu. Durumu ''kötü'' olarak tanımlayan İspanyol oyuncu, 4 yıllık sözleşmesinin sonuna kadar İstanbul'da kalabileceğini sanmadığını söyledi.

İŞTE GÜİZA'SIZ ANTRENMAN - FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de Kocaelispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-lacivertliler, teknik direktör Luis Aragones yönetiminde Samandıra Kamp Merkezi'nde gerçekleştirdikleri antrenmanda dayanıklılık ve taktik ağırlıklı çalışmalar yaptı. Sakatlıkları nedeniyle bir süredir tedavi olan Alex, Semih ve Josico kondisyoner yönetiminde takımdan ayrı çalışırken, sakatlıkları süren Emre ve Gökhan tesislerde tedavi oldu. Milli takımlarda bulunan futbolcular da antrenmana katılmadı. Fenerbahçe, Kocaelispor maçının hazırlıklarını yarın sabah ve akşam olmak üzere yapacağı çift antrenmanla sürdürecek. AA
<< Önceki Haber Guiza'dan şok açıklama ! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER