İşte F.Bahçe ve G.Saray'ın golleri - Video

UEFA'da Galatasaray deplasmanda Dinamo Bükreş'i 3-0'la geçip bir üst turu garantiledi. Fenerbahçe ise kendi sahasında Steau Bükreş'i 3-1 mağlup etti ve puanını 9'a yükseltti.

İşte F.Bahçe ve G.Saray'ın golleri - Video

Aslan Bükreş'te kükredi UEFA Avrupa Ligi'nde final oynamayı hedefleyen Galatasaray, grup maçında Ali Sami Yen'de 4-1 yendiği D.Bükreş'i deplasmanda da 3-0'lık skorla geçerek bir üst tura çıkmayı garantiledi. Sarı-Kırmızılılara üç puanı getiren goller Kewell, Nonda ve Mehmet Topal'dan geldi.

MAÇTAN KARELER İÇİN TIKLAYIN

Karşılaşmaya hızlı başlayan G.Saray, oyunun kontrolünü daha ilk dakikadan itibaren almayı başardı. Orta sahada topa daha çok sahip olan Sarı-Kırmızılılar, kanatları da etkili kullanınca rakip kalede önemli pozisyonlar üretti. 22. dakikada cezaalanı içine gönderilen topu Nonda, Kewell'a indirdi. Kewell da sol ayağıyla rakibi geçip sağ ayağıyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-0. Bu golden iki dakika sonra bu kez sahneye Nonda çıktı. 24. dakikada Sabri'nin sağdan yaptığı ortayı kafayla filelere yolladı: 2-0. Üst üste gelen goller Sarı-Kırmızılıları rahatlatırken, zayıf rakibinin de savunma direncini tamamen kırdı. Galatasaray, ikinci yarıda da etkili oyununu sürdürdü. Orta sahada pas trafiğini istediği gibi ayarlayan Cim-Bom, 56. dakikada Mehmet Topal'ın uzaktan attığı güzel golle farkı 3'e çıkardı. 60'ta Nonda ve 65. dakikada Arda'nın vuruşunun gol olmaması Sarı-Kırmızılı takım adına şanssızlıktı. Karşılaşmanın 68. dakikasında N'Doye'nin kırmızı kartla oyun dışı kalmasıyla G.Saray, ligdeki Diyarbakır maçını da düşünerek kalan dakikalarda kendini hiç yormadan 90 dakikayı tamamladı. Fenerbahçe'den Rumenlere samba dersi Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 4. maçında Romanya'nın Steaua Bükreş takımı ile karşılaştı. Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki mücadeleye grup lideri olarak çıkan Sarı-Lacivertliler, iki hafta önce deplasmanda 1-0 yendiği Rumen ekibini, Andre Santos, Bilica ile Alex'in golleriyle bir kez daha devirmeyi başardı.

MAÇTAN KARELER İÇİN TIKLAYIN

Steaua Bükreş önünde özellikle oyunun ilk bölümlerinde istekli görünen Kanarya, golü de erken attı. 13'te sol kanattan Kazım'ın pasında topla buluşan Andre Santos müthiş çalımlarla rakiplerini geçti ve şık bir vuruşla ağları havalandırdı: 1-0. Golün ardından klasik geri çekilme pozisyonuna dönen Fenerbahçe, gol yeme hastalığını da sürdürdü. 36'da Nicolita'nın pasıyla hareketlenen Kapetanos skoru 1-1'e taşıdı. İkinci yarıda toparlanan Sarı-Lacivertliler, 51'de Bilica'nın kafa golüyle yeniden üstünlük kurdu. 66'da sahanın yıldızı Alex durumu 3-1 yaptı. Farkın ikiye çıkması Fenerbahçe'yi oldukça rahatlatırken Bükreş kalesinde art arda müsait fırsatlar yakalandı. Ancak maçtan başka gol sesi çıkmadı. Sarı-Lacivertliler, böylece puanını 9'a yükseltti ve gruptaki yerini korudu.
<< Önceki Haber İşte F.Bahçe ve G.Saray'ın golleri - Video Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER