İşte Galatasaray'ı dağıtan adam

Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, 4 gol atan Taner'in yıldızlaştığı maçta Kocaelispor'a kendi sahasında 5-2 yenildi.

İşte Galatasaray'ı dağıtan adam

Turkcell Süper Lig'de 21. haftanın kapanış maçında Galatasaray, sahasında konuk ettiği Kocaelispor'a 5-2 yenildi. Kocaelispor'a galibiyeti getiren golleri 24, 63, 87 ve 90+5'inci dakikalarda Taner Gülleri ve 34'üncü dakikada Murat Hacıoğlu atarken, Galatasaray'ın golleri ise 15. dakikada Mehmet Topal ve 73'te Lincoln'den geldi. Karşılaşmayı, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Galatasaray'ın eski futbolcusu ve eski teknik direktörü Georghe Hagi, sarı kırmızılı takımın teknik danışmanı Karl Heinz Feldkamp, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da izledi. Bu arada sarı kırmızılı taraftarlar, maçın son dakikalarında teknik direktör Michael Skibbe'yi istifaya davet etti.

NEFES KESEN MAÇTAN KARELER

TANER GÜLLERİ 4 GOL ATTI Taner Gülleri, 29 Nisan 1976 yılında Adana 'da doğdu, babasınında eski bir futbolcu olmasının verdiği inançla küçük yaşlarda futbola başladı. Kocaelispor forması giyen Taner bu sezon 4 büyüklerin hepsine gol atma başarısı gösterirken bu akşam G.Saray ağlarını tam 4 kez sallandırdı. 03 Temmuz 1995 yılında Adana Demirspor ile Profesyonel olan Taner, sırasıyla * Tarsus İdman Yurdu * Fethiyespor * Bursaspor * Beykoz * Bursa * Beykoz * Bursa * Sakaryaspor * Bursa * Kayseri Erciyes * Sakarya * Antalya * Boluspor takımlarında oynadı. TANER BÜYÜKLERE HER MAÇTA GOL ATTI Kocaelispor'un tecrübeli futbolcusu Taner Gülleri, bu sezon 4 büyük takımla oynanan her maçta fileleri havalandırmayı başardı. Ligde daha önce Beşiktaş (2-5), Fenerbahçe (2-3), Galatasaray (1-4) ve Trabzonspor (1-2) maçlarında gol bulan Taner, bu akşam da büyüklere gol atma alışkanlığını sürdürerek 4 gol birden attı. Taner, daha önce gol attığı bu karşılaşmalarda gol bulmasına rağmen, takımı hiç puan alamamışken, bu kez Kocaelispor Galatasaray'ı deplasmanda yenmeyi başardı. Ligde şu ana kadar 9 golü bulunan Taner, Galatasaray karşısında kaydettiği 4 golle toplamda 13 gole ulaşarak gol krallığında da iddialı duruma geldi. Taner, ayrıca bu sezon ligde bir maçta 4 gol atan ilk futbolcu oldu. Kocaelispor, Galatasaray karşılaşmasıyla birlikte, bu sezon ilk kez deplasmanda maç kazanmayı başardı.
<< Önceki Haber İşte Galatasaray'ı dağıtan adam Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER