İşte olay fotoğraflar

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yapılan derbi maçtan sonra soyunma odaları girişindeki körükte Galatasaraylı futbolcu Hasan Şaş'a vuran özel güvenlik görevlisi Nufel Bülbül, annesine küfür ettiği

İşte olay fotoğraflar

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde ''İşte fotoğraflı gerçekler'' başlığıyla yayınlanan yazıda, Kadıköy İskele Polis Amirliği'nde ifadesine başvurulan stat özel güvenlik memuru Nufel Bülbül'ün ''Anneme küfür ettiği için Hasan Şaş'a tokat attım'' dediği belirtildi.
Sitede ''Bülbül'ün polise verdiği ifade'' diye yayınlanan yazıya göre Bülbül'ün ifadesi şöyle: ''Galatasaray maçının bitiminde futbolcular sporcu koridoruna girmek için giriş tüneline yöneldiler. Ben o esnada giriş tünelinin orta kısmında beklemekteydim. Tünel girişinin hemen önünde arbede oluştu. Ayırmak için gittiğimde Hasan Şaş ile karşılaştım. O esnada yanlışlıkla ayağına bastım. Hasan Şaş beni itekleyerek giriş tünelinin duvarına yapıştırdı ve anneme küfür etti. Bende tokat attım. Daha sonra polisler gelip ayırdılar.'' CANER: ''HASAN GÜVENLİK GÖREVLİLİLERİNE SALDIRDI'' Kulübün internet sitesinde ''görgü tanığı'' olarak görüşleri yayınlanan Güvenlik Proje Koordinatörü Cemil Caner ise Hasan'ın güvenlik görevlilerinin üzerine saldırdığını iddia etti. Caner, maç bitiminden hemen sonra körüğün içine hızlı bir şekilde giren Hasan'ın körük demirlerine çarptıktan sonra çılgına döndüğünü ve körüğün içindeki tüm insanlara küfür ettiğini ileri sürerek, ''Körük içinde hiçbir güvenlik görevlisi kendisine fiili müdahale etmemesine rağmen Hasan, yumruklarını sıkarak güvenlik görevlilerinin üzerine saldırdı. Yumruklarını boşa sallayan Hasan, ağza alınmayacak küfürler ediyordu. Kendisini tuttuk ve o arada Nufel gelip ayırmaya çalıştı. Nufel geldiğinde Hasan'ın ayağına basmış, Hasan, Nufel'e ağza alınmayacak küfürler edince, Nufel onu tokatladı'' dedi. İnternet sitesinde, körükte Hasan Şaş'ın olduğu fotoğraflar yayınlandı.
<< Önceki Haber İşte olay fotoğraflar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER