Maç bitti saha karıştı - Foto

Turkcell Süper Lig'de, Galatasaray ile Antalyaspor karşılaşmasının bitimiyle birlikte Antalyasporlu futbolcular sevinirken, saha bir anda karıştı.

Maç bitti saha karıştı - Foto

Galatasaray ile Antalyaspor arasında oynanan Turkcell Süper Lig karşılaşmasının 15. dakikasında Korhan'ın hava topu mücadelesinde dirseği Hasan'ın yüzüne geldi. Tecrübeli futbolcu, bir anda kanlar içinde yerde kalırken, kaşı açılan Hasan'ın tedavisi saha kenarında yapıldı.

GALATASARAY - ANTALYASPOR MAÇININ FOTOROMANI

Korhan daha sonra saha içinde Hasan'ın yanına gelerek elini sıktı. Öte yandan, maçlarda hakemlere yaptığı itirazlarla tanınan Hasan, bu kez karşılaşmanın 41. dakikasında, hakeme tepki gösteren kaptan Ümit'i uzaklaştırması dikkat çekti. İKİ MAÇTA 4 PUAN KAYIP Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de oynadığı son 2 maçını da berabere tamamlayarak 4 puan kaybetti. Ligin 3. haftası bitiminde 5 puana ulaşabilen Galatasaray, Denizlispor'u 4-1 mağlup ettikten sonra, Kayserispor ile deplasmanda 0-0, evinde de Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. MAÇ BİTTİ SAHA KARIŞTI Karşılaşmanın bitimiyle birlikte Antalyasporlu futbolcular sevinirken, saha bir anda karıştı. Galatasaraylı taraftarlar maçı yavaşlattığını ileri sürdükleri Antalyaspor kalecisi Ömer'e ve hakem Bülent Yıldırım'a küfür etmeye başladılar. Bu sırada Ömer ile taraftarlar arasında diyalog yaşanırken, Lincoln tecrübeli kaleciyle tepki gösterdi. Lincoln'un omzuyla Ömer'e bilerek çarpmasının ardından, Antalyaspor file bekçisi yerde kaldı. Hakem Yıldırım, bu olayın ardından Ömer'e ikinci sarı karttan kırmızı kart gösterdi. Ömer, kırmızı kart sonrasında adeta çılgına döndü. Hakeme büyük tepki gösteren futbolcu zorlukla yatıştırılabilirken, taraftarlar da koltukları kırarak kaleciye fırlattılar. Antalyasporlu futbolcular maçtan sonra soyunma odasına atılan yabancı maddeler nedeniyle zorlukla gidebildiler. Yönetici Haldun Üstünel sahaya yabancı maddeler atan taraftarları sakinleştirmeye çalıştı. GOLDE ANONS METİN OKTAY OLARAK YAPILDI Galatasaray'ın Nonda ile attığı golde, golü atan oyuncunun yerine Metin Oktay'ın adı anons edildi. Öte yandan, Antalyasporlu taraftarlar ellerinde bulunan ''ANT-İstanbul'' yazılı pankartı kendilerine ayrılan yerde dolaştırdılar. Bu arada, Galatasaraylı taraftarlar, karşılaşmanın başlamasından sonra da tribünleri doldurmaya devam ettiler. Maça saatinde yetişemeyen taraftarlar, daha sonra tribünlerin büyük bir bölümünü doldurdular.
<< Önceki Haber Maç bitti saha karıştı - Foto Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER