Salih Uçan'a göre Lazio eşleşmesi

Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımımızın başarılı isimlerinden Salih Uçan FBTV’de rakipleri Lazio'yu değerlendirdi.

Salih Uçan'a göre Lazio eşleşmesi

Salih, UEFA Avrupa Ligi’nde Lazio ile eşleşmeyle ile ilgili olarak "Tarihimizde ilk defa çeyrek finale kaldık. Lazio ile eşleştik. Kolay bir rakip olduğunu düşünmüyorum. İtalyan futbolu sertlikle oynanan bir lig. Biz takım olarak Lazio’yu geçebileceğimizi düşünüyoruz.  İlk maçta deplasmanda olsaydı rakibi test etmek açısından daha iyi olurdu. Şimdi kendi seyircimiz önünde ilk maçı oynayacağız. Orada seyirci olmayacağı için antrenman maçı gibi olacak. Orada seyircisiz oynamak bizim için avantaj..." diye konuştu.

Golü kimlere armağan ettiği ile ilgili olarak sorulan bir soruya ise Salih Uçan "Bileğimde babam, annem ve ablamın isimlerinin baş harfleri var kariyerimdeki Fenerbahçe forması ile ilk golümü aileme armağan etmek istedim" yanıtını verdi.

Fenerbahçe forması altında attığı bu golün büyük anlamı olduğu için de çok mutlu olduğunu dile getiren Salih Uçan, "İlk golüm çok anlamlı oldu. Fenerbahçe tarihindeki Avrupa’daki en genç oyuncu oldum hem de takımımı çeyrek finale taşıyan bir gol olduğu için çok anlamlı oldu." diye konuştu.
yelim." dedi.
<< Önceki Haber Salih Uçan'a göre Lazio eşleşmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER