Sanica Boru Elazığspor - Trabzonspor maçı özeti!

Sanica Boru Elazığspor - Trabzonspor, Süper Lig 19. hafta maçının kazananı Elazığspor oldu. Maçın sonucu: Elazığspor 3-1 Trabzonspor...

Sanica Boru Elazığspor - Trabzonspor maçı özeti!

Trabzonspor ve Sanica Boru Elazığspor, Süper Lig 2012 - 2013 Sezonu 19. hafta karşılaşmasında, Elazığ Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Sanica Boru Elazığspor, 42. dakikada Sinan Kaloğlu'nun attığı gol ile 1-0 öne geçti. Adem sağ kanattan rakibini geçerek ceza sahası içine girdi, ortasını yaptı, Sinan gelişine vurdu ve top kaleci Onur'un üstünden ağlarla buluştu.

-Elazığspor, 78. dakikada Köksal Yedek ile 2. golü buldu. Sinan sağ kanattan ceza sahası içine girdi, yerden pasını verdi, Köksal topla buluştu müsait pozisyonda kaleye sert vurdu ve top kaleci Onur'dan sekerek topu uzaklaştırdı.

-Ev sahibi takım, 84. dakikada Serdar Gürler ile 3. golü buldu. Adem savunmanın arkasına doğru uzun oynadı, Serdar topu aldı hızla ceza sahası içine girdi kaleci ile karşı karşıya yerden plase vuruşunu yaptı ve top ağlarla buluştu.

-Trabzonspor, 90. dakikada Sapara'nın attığı gol ile durumu 3-1 yapıyor.Sapara ceza sahası önünden serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

Maçın sonucu: Sanica Boru Elazığspor 3-1 Trabzonspor...

<< Önceki Haber Sanica Boru Elazığspor - Trabzonspor maçı özeti! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER