Şenol Güneş'e inanılmaz teklif

Bursaspor'un Şenol Güneş planı hazır.

Şenol Güneş'e inanılmaz teklif

Süper Lig'in en keyifli topunu oynayan takım olarak gösterilen Bursaspor'da taraftarları mutlu edecek gelişme yaşandı. Geçtiğimiz hafta Beşiktaş'a 3-2 kaybeden yeşil beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş "Sözleşmem bitiyor, yarın da ayrılabilirim, hiç de ayrılmayabilirim. Çalışmalarım Bursaspor'un başarısı içindir" ifadelerini kullanmıştı. Tecrübeli hocanın bu sözleri "Sezon sonu bırakabilir" şeklinde algılanmıştı.

Güneş'e 10 yıllık sözleşme

Timsahın başkanı Recep Bölükbaşı ise Güneş'in konuşmasının ikinci bölümünün yani "Hiç ayrılmayabilirim" kısmını işitti. Bölükbaşı "Bu sezonki tabloyu herkes görüyor. Çok iyi futbol oynuyoruz. Ancak hakem hatalarına kurban ediliyoruz. Şenol Hocamızın sözleşmesini uzatmak istiyoruz. Kendisine 10 yıllık bir mukavele önereceğim" dedi.

Başkanın bu sözleri Bursaspor camiasını bir hayli memnun etti. Yeşil-beyazlı camia, Ertuğrul Sağlam'la gelen müthiş şampiyonluğun bir benzerinin istikrar sağlanırsa Şenol Güneş'le de kazanılacağını düşünüyor. Bölükbaşı teknik heyet ve kadro istikrarının sağlanması halinde kalıcı başarıların da geleceğini hesaplıyor. Bursaspor böylece önümüzdeki sezondan itibaren sadece Avrupa Kupaları'nı değil, her yıl Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu da kovalayan bir takım olacak.

Şenol Güneş istekli

Bursa'da hem şehirden hem de takımdan memnun olan Şenol Güneş'in de başkan Bölükbaşı'nın teklifine "Evet" demesi bekleniyor. Tecrübeli hoca emekliliğine kadar Bursaspor'da görev yapmaya sıcak bakıyor. Yönetimin sezon bitmeden bu teklifi hocaya resmet ileteceği, Güneş'in de imzayı atacağı ifade ediliyor.
<< Önceki Haber Şenol Güneş'e inanılmaz teklif Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER