Sneijder'in menajeri çok ağır konuştu

Wes­ley Sne­ij­der’in me­na­je­ri Gui­do Al­bers, Hol­lan­da­lı yıl­dı­zın Ga­la­ta­sa­ray’da­ki ge­le­ce­ğiy­le il­gi­li gün­dem oluş­tu­ra­cak açık­la­ma­lar yap­tı.

Sneijder'in menajeri çok ağır konuştu

Wes­ley’nin ye­dek kal­ma­yı hak et­me­di­ği­ni di­le ge­ti­ren Al­bers, “Tek ama­cı Ga­la­ta­sa­ray’ın lig­de 4. yıl­dı­zı ka­zan­ma­sı ve Av­ru­pa’da iler­le­me­si. An­cak son maç­ta­ki ye­dek­lik faz­la­sıy­la üz­dü. Şu an­da fit du­rum­da. Wes­ley 2016 yı­lı­na ka­dar ka­la­cak. Sö­zü­mü­zün ar­ka­sın­da­yız” de­di.

"İKİ HAFTA ÖNCE KURTARICIYDI"

Bugün'ün haberine göre; Hol­lan­da­lı me­na­jer, Sneijder’in düşüncelerine tercüman olabilecek söz­le­ri­ni şöy­le sür­dür­dü: “Sne­ij­der’in ay­rıl­ma­sı­nı is­te­yen­ler ola­bi­lir. Wes­ley ta­kı­ma şam­pi­yon­lu­k, Tür­ki­ye Ku­pa­sı ge­tir­di."

Al­bers, asıl bom­ba­yı so­na sak­la­dı: "Evet; 20 mil­yon eu­ro­luk tek­lif getirirse ocakta trans­fer ola­bi­le­ce­ği­miz id­di­ası var. Ama bu­nu Pran­del­li, da­ha doğ­ru­su bir İtal­yan me­na­jer(!) sah­ne­ye ko­yu­yor. İs­mi Fab­ri­ci­o; Pran­del­li’yle ya­kın­lı­ğı­nı bil­mi­yo­rum. Ar­ka­da­şı ola­bi­lir. Be­ni ara­dı. 'ABD’ye git­mek is­ter mi’ di­ye sor­du. ‘Ha­yır’ de­dim. Bu de­li­lik. Onu ku­lü­be­de otur­ta­rak gön­der­me­ye ça­lış­mak doğ­ru bir yöntem de­ğil. Da­ha iki haf­ta ön­ce Wes­ley kur­ta­rı­cı, ta­kı­mın en iyi­siy­di!.."

"KULÜP İÇİN TAM BİR FELAKET"

"Pran­del­li bu ta­kı­ma hiç­bir şey ver­mi­yor, ver­me­di. Tam bir fe­la­ket! İle­ti­şim kur­mu­yor. Sa­de­ce İtal­yan­ca ko­nu­şa­bi­li­yor. Oyun­cu­lar ne ya­pa­cak­la­rı­nı bil­mi­yor­lar. Bu bir re­zil­lik; tam bir utanç… As­lın­da ta­kım­da so­run yok. Fa­kat Ga­la­ta­sa­ray’ın ulus­la­ra­ra­sı tec­rü­be­ye sa­hip ve çok dil bi­len bir tek­nik di­rek­tö­re ih­ti­ya­cı var. Sneijder takımını çok seviyor. Yeni başarılar yaşamak istiyor. Hırsını koruyor.”

FABRICIO DEVECCIO KİMDİR?

Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Sneijder’in menajerinin bahsettiği İtalyan menajer Fabricio Deveccio, Prandelli ile çalışmıyor. Kendisi, Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti’nin menajeri. Ancak Deveccio ile Prandelli’nin yakın arkadaş oldukları da gelen haberler arasında. Kısacası Deveccio, Albers’in dediği gibi Prandelli’nin sadece yakın arkadaşı.
<< Önceki Haber Sneijder'in menajeri çok ağır konuştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER