Soyunma odasında isyan

Fenerbahçe, tek kale oynadığı ve sayısız gol pozisyonunu cömertçe harcadığı Trabzonspor maçında kaçan iki puana kahroldu.

Soyunma odasında isyan

Karşılaşma sonunda ise soyunma odasında isyan ve tepki vardı... Teknik Direktör İsmail Kartal, futbolcularına karşı elde edilen beraberlik üzerine sessiz kalırken, çok üzgün olan Volkan Demirel öfkeliydi...

Etkili ve baskılı oynamalarına rağmen kaçırdıkları gollere inanamadığını kaydeden Volkan, “Beyler bu kadar gol kaçar mı? Adamları ceza sahasına hapsettik, nefes aldırmadık. Topu bir türlü kalesinin içine gönderemediniz. Böyle puan kaybedilmez. Atın artık şu golleri” diyerek sert bir şekilde konuştu.

EMRE BELÖZOĞLU TESELLİ ETTİ

Volkan’ın bu isyanı karşısında takımın golcüleri sessiz kalırken, soyunma odasında kimsenin ağzını bıçak açmıyordu. Kaçan galibiyet sonrası en üzgün isimler golcüleridi. Emenike soyunma odasında başını elleri arasına almış ve “Nasıl bu golleri atamam” diye kendi kendine kızıyordu.

Webo ve Sow da keyifsizdi. İki futbolcu da sessizce bir köşede beklediler. Onların bu üzgün halini gören kaptan Emre Belözoğlu da onları teselli eden isim oldu. Takım arkadaşlarıyla konuşan ve Trabzonspor maçını geride bırakmalarını isteyen Emre Belözoğlu, soyunma odasında moral aşılamaya çalışan kişiydi.

“ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKACAĞIZ”

Teknik Direktör İsmail Kartal ise maç sonunda soyunma odasında sessizliği tercih etti. Futbolcularına karşı elde edilen beraberliğin ardından bir konuşma yapmayan Kartal, kişisel görüşmeyi tercih etti.

Futbolcularıyla tek tek konuşan ve genel olarak oyundan memnun olduğunu söyleyen Kartal, şanssızlıklarını kıramadıklarını, bu nedenle galibiyeti kaçırdıklarını ifade eden açıklamalarda bulundu. Trabzonspor maçında futbolcularının ellerinden gelen her şeyi yaptığını ifade eden Kartal, futbolda bazen böyle şanssız günlerin olduğunu belirtip, “Önümüze bakalım” mesajı verdi.

<< Önceki Haber Soyunma odasında isyan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER