Tayfur Havutçu göreve başladı

Beşiktaş'ta antrenörlük görevine başlayan Tayfur Havutçu, ''Yuvama döndüğüm için mutluyum'' dedi.

Tayfur Havutçu göreve başladı

BEŞIKTAŞ TOP BAŞI YAPTI Beşiktaş, 12 günlük iznin ardından Süper Lig'in ikinci yarı hazırlıklarına bugün başladı.
Antrenmana Brezilyalı futbolcular Kleberson, Nobre, Bobo ve Ricardinho katılmazken, sakatlıkları süren Delgado ve Mustafa Doğan ise takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştılar.
ANTALYA KAMPI BAŞLIYOR Beşiktaş'ın, Antalya'nın Belek Beldesi'nde yapacağı kamp bugün başlayacak. Siyah-beyazlılar akşam saatlerinde uçakla Antalya'ya hareket edip, daha sonra Belek'e hareket edecek. Beşiktaş, 12 Ocak'a kadar kalacağı Antalya'da Efes Cup 6 Futbol Turnuvası'na katılacak TAYFUR'UN DÖNÜŞÜ Beşiktaş'ın eski futbolcusu Tayfur Havutçu, Zeki Önatlı'nın yerine antrenörlük görevine başladı. Geçen sezon futbolu bırakan Tayfur, takımla birlikte ilk çalışmasına bugün çıkarken, yeni tercüman Orkun Erol da göreve başlayan bir başka isimdi.
Tayfur Havutçu, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kendisi için heyecanlı bir gün olduğunu kaydeden Tayfur, ''Futbolcu olarak bırakmıştım antrenör olarak geri döndüm. Yuvama döndüğüm için mutluyum. Ilk antrenörlüğümün burada olması nedeniyle de ayrıca mutluyum'' diye konuştu. Havutçu, hedefinin Beşiktaş'ın başarısı için mücadele etmek olduğunu kaydederek, ''Böyle bir teklif gelince faydalı olacağıma inandığım için teklifi kabul ettim. Inşallah 2007'de başarıyı hep birlikte yakalarız'' dedi. Takımda beraber oynadığı arkadaşlarının bulunduğunu anlatan Havutçu, şunları söyledi: ''Ayrıca yeni genç arkadaşlarımız da var. Birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Bu yüzden herkes görevini layıkıyla yerine getirecektir. Amacım Beşiktaş'a faydalı olmak. Hocaya yardımcı olmak, hocayla arkadaşlar arasında köprü kurmak. Hocayı iyi tanıyorum. O yüzden başarılı olacağıma inanıyorum.''
<< Önceki Haber Tayfur Havutçu göreve başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER