Trabzon'da dev hareketlilik

Zirveyi yakından ilgilendiren Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasına sayılı günler kaldı.

Trabzon'da dev hareketlilik

 Bordo mavili ekipte Hami Mandıralı, milli takıma giden oyuncuların dönüşüyle birlikte taktik çalışmalarına start verecek. Karadeniz temsilcisinde dev maç öncesi hummalı bir çalışma da dikkat çekiyor.

Hacıosmanoğlu güvence verdi 

Karşılaşmanın tansiyonun düşürmek ve olaysız geçmesini sağlamak için elinden geleni yapan Trabzonspor camiası futbolcularını da zorlu maça motive etmenin peşinde. Saha dışında olaylarla değil sadece 90 dakika futbol için savaşan bir şehir yaratmak isteyen bordo mavililer hem taraftara hem de futbolcularla özel toplantılar yapıyor. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu hem şehrin önde gelenleri hem de güvenlik mensuplarıyla bugün bir araya gelerek Fenerbahçe maçı için özel bir toplantı yapacak.

Trabzon'da olay çıkmaz 

Karşılaşmanın Trabzon misafirperverliği içinde geçmesini ancak saha içinde kazanacak kadar savaşan bir takım olması gerektiğini ifade eden Hacıosmanoğlu zorlu maç için görüşmelere başlıyor. Hem taraftar grupları hem de şehrin güvenlik kurumlarıyla bir araya gelecek olan İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe'nin kente gelişinden gidişine kadar olan kısmın programını yapacak. Hacıosmanoğlu ayrıca taraftarların tribünde maçı olaysız seyretmeleri ve sakin olmaları için de çalışmalarda bulunacak.

Kaçan şampiyonluklar için özel video 

Trabzonspor'da başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Karadeniz misafirperverliğini göstermek için çalışırken teknik direktör Hamı Mandıralı da takımını zorlu maça motive edecek. Milli takımlardan dönen futbolcularıyla birlikte taktik çalışmalara başlayacak olan Mandıralı özel bir motive videosu da hazırlattı. Bordo mavililerin 1995-96 sezonunda kaybettiği şampiyonlukla birlikte 2010-2011 sezonundaki maçları daizletecek olan Mandıralı takımını mental olarak maça böyle hazırlayacak. Kendisinin de oynadığı dönemden örnekler verecek olan Mandıralı, 3 sezon önceki karşılaşmalara da atıfta bulunacak. Maç içinde kesinlikle sakimn olmaları ve takımı eksik bırakmamaları konusunda oyuncularını uyaran Hami Mandıralı, Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ne kadar önemli bir karşılaşma olduğunu da futbolcularına anlatıyor. Eurosport
<< Önceki Haber Trabzon'da dev hareketlilik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER