Trabzonspor küme düşerse ne olur?

Trabzonspor ve 1461 Trabzon için iki bilinmeyenli denklem...

Trabzonspor küme düşerse ne olur?

Şimdiye kadar herkes, 1461 Trabzon’un, sezon sonunda Süper Lig’e yükselmeyi başarsa bile bu hakkından feragat edeceğini söylüyordu. 1461 Trabzon yöneticileri de “Biz Süper Lig’e yükselmeyi istemiyoruz, Trabzonspor’un pilot takımıyız” söylemini dillendiriyordu.

Manzara altüst oldu 

1461 Trabzon hakkında yapılan spekülasyonlar sırasında Şenol Güneş hâlâ Trabzonspor’un teknik direktörüydü ve ilk üç için bir umut vardı. Ancak Güneş’in istifası ve yaşanan büyük sarsıntı, soruyu tersine çevirdi.

41 puanla PTT 1. Lig’de dördüncü sırada yer alan ve sezon sonunda ilk iki içinde yer alarak şampiyon olması muhtemel olan 1461 Trabzon’un elde ettiği başarı, ve Trabzonspor’un Süper Lig’de yaşadığı hüsran, bu sezonun başından beri sorulan “1461 Trabzon şampiyon olursa ne olacak” sorusunu ters yüz etti.

Artık soru şu, Trabzonspor küme düşerse ne olacak? Bu durumda iki ihtimal çıkıyor karşımıza. İlk ihtimal şu: 1461 2. Lig’e düşecek. İkinci ihtimal ise şu: Eğer 1461 şampiyon olursa, yoluna Süper Lig’de devam edebilir ve bu sezon dünya futbolunun en büyük ironisi gerçekleşir.
<< Önceki Haber Trabzonspor küme düşerse ne olur? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER