Trabzonspor'a sürpriz isim

Trabzonspor, Mustafa Reşit Akçay'la yollarını ayırdıktan sonra takımın yeni patronunu belirlemek için sürpriz bir isime teklif götürmeye hazırlanıyor.

Trabzonspor'a sürpriz isim

Trabzonspor, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'la yollarını ayırdıktan sonra takımın yeni patronunu belirlemek için sürpriz bir isime teklif götürmeye hazırlanıyor.

Uzun süre kendi evinde yenilgi yüzü görmeyen Trabzonspor, dün alınan Akhisar mağlubiyetiyle birlikte ligde zirve yarışından iyice uzaklaştı. Taraftarların yoğun tepkisinden payına düşeni fazlasıyla alan Mustafa Reşit Akçay'ın bugün yönetimle yaptığı görüşme sonrasında sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Bunun üzerine teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor yönetimi llk adayını belirledi. Fatih Terim'den önce milli takım antrenörü olan Abdullah Avcı Trabzonspor'un ilk teknik direktör adayı.

Mustafa Reşit Akçay'ın ardından takımı tecrübeli bir isime emanet etmek isteyen İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Abdullah Avcı'yla bugün içerisinde bir görüşme gerçekleştirebileceği bildirildi. Abdullah Avcı'nın da bu teklife olumlu cevap verebileceği aktarılıyor. Alınan bilgilere göre Hacıosmanoğlu ve Abdullah Avcı arasındaki görüşmenin sonunda durumun kısa sürede netleşek.
<< Önceki Haber Trabzonspor'a sürpriz isim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER