UEFA ASLANI PUSUYA YATTI

Galatasaray, UEFA Kupası 2. tur (B) Grubu'ndaki ilk maçında bugün Yunanistan'ın Olympiakos takımını yenerek, grup maçlarına galibiyetle başlamak istiyor.

UEFA  ASLANI PUSUYA YATTI

Teknik Direktör Michael Skibbe, Trabzonspor karşısında iyi bir futbol sergileyen 11'i bozmayarak Olympiakos karşısında da sahaya sürecek.

TAKIMLAR DEV MAÇA BÖYLE HAZIRLANDI - KARELER İÇİN TIKLAYIN

Şampiyonlar Ligi'nden elendikten sonra UEFA Kupası'nda Kadıköy'de final oynamayı hedefleyen Galatasaray, grup maçlarına bugün Ali Sami Yen'de Olympiakos ile yapacağı maçla başlıyor. Sarı-Kırmızılılar, taraftarının da büyük desteğiyle Yunanistan temsilcisi karşısında sahadan üç puanla ayrılmayı hedefliyor. Cim-Bom'da sakatlıkları devam eden Hasan Şaş, Linderoth, Barış Özbek, Mehmet Topal, Emre Güngör, Serkan Çalık forma giyemeyecek. Adale sakatlığı bulunan Aydın da Olympiakos karşısında sahaya çıkmazken, Sabri ve Ayhan'ın takımdaki yerlerini alabilecekleri açıklandı. UEFA Kupası'ndaki ilk maçında galibiyet alarak koltuğunu sağlama almak isteyen G.Saray Teknik Direktörü Michael Skibbe, dün bir basın toplanıtısı düzenleyerek kendi takımı ve rakipleri hakkında bilgiler verdi. Skibbe, Trabzonspor maçında takım olarak iyi bir oyun sergilediklerini ve bundan dolayı bugünkü karşılaşmada kadroda çok büyük bir değişiklik düşünülemeyeceğini söyledi. Olympiakos'un gayet iyi ve zorlu bir ekip olduğunu kaydeden Skibbe, "Uluslararası alanda çok büyük tecrübeye sahip bir takımla oynayacağız. Son 10 yıl içinde Yunan liginin favorisi ve hep üst sırada olan bir takım. Böyle güçlü bir rakibe karşı oynayacağımız için seviniyoruz; çünkü bizim takımımız da uluslararası alanda kendisini gösterme fırsatı yakalayacak." dedi. Özellikle ofansif alanda rakibin çok silahları bulunduğunu hatırlatan Skibbe, "Diogo ve Galetti gibi çabuk ve teknik oyuncuları var. Kovaçeviç, İtalya ve İspanya'da tanınmış bir oyuncu. Defansif anlamda bayağı işimiz olacağını gösteriyor. Bizim için, en az Olympiakos için olduğu kadar önemli bir maç oynayacağız." ifadesini kullandı. Alman teknik adam, verdiği bir röportajda kullandığı UEFA Kupası finali ile ilgili sözlerine de açıklık getirdi. Röportajda, Başkan Adnan Polat'ın Kadıköy'de final hedefini hatırlattığını dile getiren Skibbe, "Bizim de Olympiakos maçında galip gelerek, o yöne doğru ilk adımımızı atmamız gerekir. Röportajda bunu ifade ettim. UEFA'da olabildiğince kalmak ve gidebileceğimiz en uç yere gitmek istiyoruz." şeklinde konuştu. samimi bir şekilde çalışıyorum. Bu oluşum olursa, Feldkamp ile de aynı şekilde çalışırım." ifadesini kullandı. Alman teknik adam, Feldkamp'ın, Olympiakos'un hafta sonunda oynadığı son lig maçını izlediğini, önceki gün kendisi ve ekibiyle bu izlenimlerini paylaştığını söyledi.
<< Önceki Haber UEFA ASLANI PUSUYA YATTI Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER