Slaven Bilic: Takımın performansından memnunum


Ziraat Türkiye Kupası F Grubu son maçında Çaykur Rizespor ile 0-0 berabere kalarak grup ikincisi olarak bir üst tura çıkan Beşiktaş'ta teknik direktörü Slaven Bilic, maç içerisinde sakatlanan Miloseviç ve Opare'nin durumuna üzüldüklerini söyledi. Bilic, takımının performansından memnun olduğunu belirtti.

Bilic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iki takım açısından da iyi bir maç olduğunu ifade ederek, "Yarışmacı bir maçtı ve baskı yoktu. Pazar günü farklı bir baskı olacak. Genel olarak takımın performansından memnunum, sadece final paslarını ceza sahası içerisinde iyi yapamadık. Ligde süre almayan oyuncular iyi oynadı ve takım için ne kadar önemli olduklarını gösterdi. Genç oyuncular Eslem ve Raşit beni mutlu etti. Günay iyi oyun oynadı. Mustafa Pektemek uzun bir sakatlık döneminin ardından geri döndü. Maalesef üzüntü verici iki sakatımız var. Miloseviç ve Opare sakatlandı. Durumlarına bakıp değerlendireceğiz." dedi.

Genç oyuncuların performansının kendisini mutlu ettiğini belirten Biliç, "Atınç genç bir oyuncu ve takımın bir parçası. Kupa ve hazırlık kampında Furkan ve Oğuz gibi oyuncuları kullandık. Eslem ve Raşit'i profesyonel sözleşmeleri olmadığı için kullanamamıştık. Bugün iyi oynadılar. Çok parlak bir gelecekleri var ama henüz hiçbir şey başarmış değiller. Bizim de öyle yapmalılar. Önlerinde çok uzun süre var." diye konuştu.

ÇAYKUR RİZESPOR CEPHESİ

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise "İki takım için iyi maç oldu. Maçtan önce puan ve grup sıralamasının belli olması genç oyuncuları oynatıp yarış içerisinde neler yapabileceğini görme fırsatı bulduk. Memnunum, pazar günü maç farklı olacak. İki takımı da tebrik ediyorum. Hafta sonu oynayacağımız maçla ligdeki yerimizi değiştirmek istiyoruz. Pazar ligde Beşiktaş, çarşamba Fenerbahçe ile kupada oynayacağız. Taraftarlarımızı hafta sonu Karadenizli sporseverleri bekliyoruz. Hafta sonu hak edenin kazandığı bir maç olsun istiyoruz. Her iki takımda birbirini çok iyi tanıyor. Beşiktaş saygı duyulacak iyi bir ekip. Minimum hata ile oynamak zorundayız. Aksi taktirde işimiz zor." şeklinde konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Slaven Bilic: Takımın performansından memnunum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER