10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -Kırıkkale Belediye Başkanı Korkmaz: -Toplumun, sadece ulusal medyanın geçtiği haberlerle bilgi sahibi olması yeterli olmayabilmektedir. Bu nedenle mahalli medya çok önemli bir işlevi yerine getir


KIRIKKALE (A.A) - Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, toplumun, sadece ulusal medyanın geçtiği haberlerle bilgi sahibi olması yeterli olmayacağını, bu nedenle mahalli medyanın çok önemli bir işlevi yerine getirdiğini bildirdi.
     Belediye Başkanı Korkmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, hiç bir hakkın kendiliğinden kazanılmadığını belirterek, Çalışan gazetecilerin, tarihsel süreç içerisinde edindiği bilgileri kamuoyuna aktarırken zaman zaman bir takım direnç ve olumsuzluklarla karşılaşabildiğini kaydetti.
     Demokrasinin vazgeçilmez bir unsuru olan gazeteciliğin, küreselleşen dünyayla iletişimin sağlanması, katılımcı ve doğru bilgilendirilmiş bir kamuoyunun oluşturulmasında en önemli görevi üstelenen mesleklerden olduğunu ifade eden Korkmaz, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
     Toplumun, sadece ulusal medyanın geçtiği haberlerle bilgi sahibi olması yeterli olmayabilmektedir. Bu nedenle mahalli medya çok önemli bir işlevi yerine getirmektedir. İlimizde bulunan yazılı, görsel ve işitsel bütün medya mensuplarının da bu görevi başarıyla yerine getirdikleri memnuniyetle görülmektedir. Bu vesile ile tüm meslek mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, sağlıklı ve mutlu bir yaşam dilerim.
    
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER