12. Munzur Kültür ve Doğa Festivali

12. Munzur Kültür ve Doğa Festivali programı açıklandı


TUNCELİ (A.A) - Tuncelide 26-29 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 12. Munzur Kültür ve Doğa Festivalinin programı açıklandı.
     Tunceli Belediye Başkanı Edibe Şahin, makamında, Baro Başkanı Fatma Kalşen, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Cengiz, İnsan Hakları Derneği İl Temsilcisi avukat Barış Yıldırım, Dersim Dernekleri Federasyonu (DEDEF) Başkanı Özkan Tacar ve diğer sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle basın toplantısı düzenledi.
     Festivale ilişkin basın mensuplarına açıklamada bulunan Şahin, festivalin akıllarda kalması için programı titiz bir şekilde hazırladıklarını belirtti.
     Şahin, festival programının ildeki bazı siyasi partilerin ve tüm sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin ortak fikirleriyle hazırlandığını ifade ederek, 12. Munzur Kültür ve Doğa Festivali için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Biz inanıyoruz ki hazırladığımız festival programımızı katılan herkes çok beğenecek dedi.
     Şahin, 26 Temmuz tarihinde başlayacak ve 4 gün sürecek festival kapsamında, paneller, şiir dinletileri, belgesel ve film gösterimleri, sokak tiyatroları, müzik dinletileri, sergi açılışları, halk konserleri gibi etkinlikler düzenleneceğini bildirdi.
    
     Muhabir: Haydar Toprakçı
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber 12. Munzur Kültür ve Doğa Festivali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER