3. Manavgat Buluşması toplantısı

3. Manavgat Buluşması toplantısı


ANTALYA (A.A) - Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından 3. Manavgat Buluşması toplantısı düzenlendi.
     Manavgat Kaymakamlığı himayesinde ilçedeki bir otelde yapılan toplantıya AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Amasya Valisi Celil Öz, Merkez Valisi Nuri Okudan, Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanı Şükrü Sözen ile akademisyenler, bürokratlar ve iş adamları katıldı.
     Milletvekili Çavuşoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, güzel bir toplantıda bulunmaktan son derece memnun olduğunu belirterek, bir şehrin gelişebilmesi ve büyümesi için, yaşanılabilir bir kent olması için bir vizyon ortaya konması gerektiğini söyledi.
     Bu kadar yetişmiş insana sahip olan bir ilçenin bugün çok daha ileride olması gerektiğini ifade eden Çavuşoğlu, Yapabileceklerimizin gerisinde olduğumuzu kabul edersek, bundan sonra zaten vizyon 2050 vizyonu. 2050ye Manavgatın potansiyelini kullanarak, insan ve doğal kaynaklar ve zenginliklerini ön plana çıkararak çalışma yaparsak, inanıyoruzki Manavgat çok daha ileri gidecektir dedi.
     Kaymakam Bulgurlu ise herkesin paranın çokluğunu anlamak için kriterin sayılabilir olup olmaması olduğunu dile getirerek, Eğer para sayılamıyorsa çoktur, sayılabiliyorsa çok değildir. Buradaki tablodan gördüğüm kadarıyla yetişen Manavgatlılar sayılamıyor. Çok fazla Manavgatlı var. Sözü Manavgatlılara bırakıyorum diye konuştu.
     Belediye Başkanı Sözen de Türkiyenin dört bir yanında Manavgatlıların görev yaptığını görmekten büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek, Manavgat Türkiyenin 50 ilinden daha büyük bir ilçe. Manavgatımız hızla büyüyen, hızla çağdaş seviyelere, yaşanılabilir bir kent olma yolunda emin adımlarla yürüyen bir ilçe. Tabiki bu süreçte, geçmişte ve şimdi hepimizin emekleri ve katkıları var diye konuştu.
     Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Ahmet Boztaş da toplantının bundan sonrada yıllarca devam etmesi gerektiğini kaydederek, MASİAD tarafından hazırlanan Manavgat 2050 Vizyon Projesinin geldiği son nokta hakkında katılımcılara bilgi verdi. Boztaş, ekim ya da kasım ayında projenin rapor haline getirileceğini söyledi.
     Toplantıda diğer katılımcılar da konuşma yaptılar.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 3. Manavgat Buluşması toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER