3. Nazif Yardımcı Proje Yarışması Ödülleri

3. Nazif Yardımcı Proje Yarışması Ödülleri -Çevre İçin Tasarım konulu yarışmada ödüller sahiplerini buldu


KONYA (A.A) - Selçuk Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Konya Teknokent ve Yardımcı Holding işbirliğinde düzenlenen Çevre İçin Tasarım konulu 3. Nazif Yardımcı 2012 Proje Yarışması Ödülleri sahiplerini buldu.
     Ödül töreninin açılış konuşmasını yapan Fakülte Dekanı Prof. Dr. Handan Gülce, amaçlarının Nazif Yardımcının hatırasını yaşatmak ve ülke kalkınmasında görev alacak nitelikli eleman yetiştirmek olduğunu söyledi.
     Bu projelerle doğal kaynakların rasyonel kullanımına dikkat çekildiğini ifade eden Gülce, Çevre ve güvenlik konusunda farkındalık oluşturmak istedik dedi.
     Yardımcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Saime Yardımcı da Selçuk Üniversitesinin genç mühendislerini ellerinden geldiğince desteklemeye çalıştıklarını belirtti.
     Toplam 23 projeden 6sının ödüle layık görüldüğü yarışmada, Atık Polimer ve Perlit Madeni Karışımı ile Kompozit Yalıtım Paneli Üretimi ve Isı İletim Katsayısının Ölçülmesi projesiyle Özkan Coşkun birinci, Güneş Enerjisinden Elektrik Üretme ve Güneş Takip Sistemi projesiyle Ömer Lök ikinci, Sürücülü Plaj Temizleme Aracı projesiyle Mustafa Uğur, Mahmut Çetin ve Mehmet Kara da üçüncü oldu.
    
     Muhabir: İbrahim Yozoğlu
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber 3. Nazif Yardımcı Proje Yarışması Ödülleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER