3. Uluslararası Kemal Coşkunöz Açık Eskrim

3. Uluslararası Kemal Coşkunöz Açık Eskrim Turnuvası -Turnuva, 10 ülkeden 300 sporcunun katılımıyla başladı


BURSA (A.A) - 3. Uluslararası Kemal Coşkunöz Açık Eskrim Turnuvası, 10 ülkeden 300 sporcunun katılımıyla başladı.
     Eskrim Federasyonu Başkanı Müminhan Bilgin, turnuvanın Atatürk Spor Salonunda düzenlenen açılış töreninde yaptığı konuşmada, bu yıl üçüncü kez yapılan turnuvaya katkılarından dolayı Coşkunöz Holdinge teşekkür etti, sporculara başarı dileğinde bulundu.
     Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin de uluslararası yapılan turnuvaya katılan sporculara teşekkür ederek, Kemal Coşkunözun katkıları unutulamaz. Anısını spora yaptıkları katkıyla yaşatanlara teşekkür ediyorum dedi.
     Coşkunöz Holding Genel Koordinatörü Cenk Yöney ise merhum Kemal Coşkunözün 10. ölüm yıl dönümünde uluslararası olarak düzenledikleri turnuvada, Türkiye ile birlikte 10 ülkeden, 300 sporcunun mücadele edeceğini söyledi.
     Kurucumuz, hem iyi bir iş adamı, teknik öğretmen ve hepimizin Kemal hocasıydı diyen Yöney, Sosyal sorumluluğu üst düzeyde yaşayan biriydi. Kendi ismini geleneksel ve uluslararası kimliği olan bir spor etkinliğinde yaşattığımız için mutluyuz. Eskrim, hız, esneklik, güç ve zarafetin birleşimi olan ve sporculara hızlı ve doğru karar verme yeteneği olan, özel bir spor dalı ifadelerini kullandı.
     Yarın sona erecek turnuvaya, Türkiyenin yanı sıra Almanya, Azerbaycan, Bulgaristan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Macaristan, Moldova, Ukrayna, Ürdün ve Yunanistandan gelen yaklaşık 300 katılıyor.
     Büyükler kategorisinde bay-bayan epe, flöre ve kılıç dallarında yapılacak turnuva, yarın saat 18.00de düzenlenecek ödül töreniyle sona erecek.
    
     Muhabir: Ömer Ercan / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber 3. Uluslararası Kemal Coşkunöz Açık Eskrim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER