3. Uluslararası Yamaç Paraşütü Kupası

3. Uluslararası Yamaç Paraşütü Kupası -Dereceye giren pilotlara kupaları verildi


KAYSERİ (A.A) - Talas Belediyesince düzenlenen 3. Uluslararası Ali Dağı Yamaç paraşütü Şampiyonasında dereceye giren pilotlara kupaları verildi.
     23-30 Haziran tarihleri arasında yapılan organizasyonda genel klasmanda Muzaffer Dündar, kadınlarda Ayşe Bayrak, takımlarda ise Mashavk birinci oldu.
     Hava Sporları Merkezinde düzenlenen ödül törenine, Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, İl Genel Meclisi Başkanı Saadettin Aydın, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Nurettin Gökduman, şampiyonada yer alan 142 pilot ile diğer davetliler katıldı.
     Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, başarılı bir organizasyonu geride bıraktıklarını belirterek, Ali Dağında düzenlediğimiz uluslararası yarışmalarla Kayseriyi en iyi şekilde temsil ediyoruz. Başarılı olan pilotlarımızı tebrik ediyorum. Başarılarını Bulgaristanda düzenlenecek şampiyonada göstermelerini bekliyorum dedi.
     Yarışma koordinatörü Adem Hasgül ise Ali Dağını yamaç paraşütünde marka yaptıklarını ifade ederek, yarışmada hedeflere gol yapan pilotları tebrik etti.
     Konuşmaların ardından dereceye giren pilotlara ve takımlara kupaları verildi.
     Bu arada, dereceye giren pilotların gelecek yıl Bulgaristanda gerçekleştirilecek olan Dünya Yamaç Paraşütü Şampiyonasında Türkiyeyi temsil edecekleri bildirildi.
    
     Muhabir: Doğan Koca / Mustafa Önal / İsmail İçer
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber 3. Uluslararası Yamaç Paraşütü Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER