30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı -Gaziantep Valisi Ata: -30 Ağustos Zaferi, çok önemli bir dönüm noktasıdır


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Valisi Erdal Ata, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayarak, 30 Ağustos Zaferi, çok önemli bir dönüm noktasıdır dedi.
     Ata, yayımladığı kutlama mesajında, Türk ulusunun ve kahraman ordusunun Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürkün önderliğinde verdiği mücadeleyle 90 yıl önce kazanılan bu zaferin, Türkiye Cumhuriyetinin sağlam temeller üzerine kurulmasını sağladığını belirtti.
     Ata, şunları kaydetti:
     1. Dünya Savaşının sona ermesiyle birlikte yüce Türk milletinin varlığını sürdürme mücadelesi sürecinde elde edilen bu büyük başarı ve kazanılan zaferlerin en son halkası olan 30 Ağustos Zaferi, çok önemli bir dönüm noktasıdır. Şüphesiz ki, bu büyük zaferin en önemli yanı Türk milletinin azim ve iradesinin, şartlar ne olursa olsun varlığı söz konusu olduğunda bir an bile tereddüt etmeden canını seve seve vereceğinin açık bir göstergesidir. Türk milletinin her ferdi; Türkün onuru, bağımsızlığı, kutsal toprakları, şanlı bayrağı milletin ve vatanın bölünmez bütünlüğü, huzuru, birlik ve beraberliği uğrunda canını seve seve feda edecek karaktere sahiptir. Türk milletinin, yeryüzünde var olduğu günden bu güne kadar özgürlük ve bağımsızlığından taviz vermemesi bunun en büyük kanıtıdır. Türkiye Cumhuriyeti, Gazi Mustafa Kemal Atatürkün veciz ifadesiyle ilelebet payidar kalacaktır.
     Türkiyenin huzur ve güvenini bozmaya çalışan terör örgütü ve işbirlikçilerinin Gaziantepteki menfur saldırısının kendilerini asla yıldırmayacağını ifade eden Ata, bunların, birlik, beraberlik ve kardeşliğe asla halel getiremeyeceğini vurguladı.
     Zafer Bayramını kutlayan Ata, Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarını minnet ve şükranla andı.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Zeynep Yücetaş
<< Önceki Haber 30 Ağustos Zafer Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER