4+4+4 eğitim sistemi

4+4+4 eğitim sistemi -Eğitim-Bir-Sen Sivas 1 Nolu Şube Başkanı Karakoç: -Biz Eğitim-Bir-Sen olarak 4+4+4 kademeli eğitim sisteminin akademik anlamda uygun olduğunu düşünüyoruz


SİVAS (A.A) - Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Sivas 1 Nolu Şube Başkanı İlhan Karakoç, Eğitim-Bir-Sen olarak 4+4+4 kademeli eğitim sisteminin akademik anlamda uygun olduğunu düşündüklerini belirtti.
     Karakoç, sendika binasında düzenlediği basın toplantısında, yeni eğitim sistemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Eğitim-Bir-Sen olarak 4+4+4 kademeli eğitim sisteminin akademik anlamda uygun olduğunu düşündüklerini aktaran Karakoç, Fakat sisteme geçerken birtakım radikal kararların da birlikte alınması gerekmekteydi. Eğitim-öğretim yılına başlarken bakanlık tarafından sistemin uygulanmasında aksaklıklar yaşanmaması için gereken tedbirlerin tam manasıyla alınmadığını görüyoruz. Bu da yeni dönemle birtakım sıkıntıları da birlikte getirecektir diye konuştu.
     Yeni eğitim sisteminde öğretmenlerin, öğrencilerin ve velilerin yaşayabileceği sorunlara da değinen Karakoç, sorunların çözümüne yönelik sendikalarının taleplerini sıraladı.
     Karakoç, 2012-2013 eğitim-öğretim yılının verimli geçmesini temenni etti.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber 4+4+4 eğitim sistemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER