AA Yılın Fotoğrafları oylaması

AA Yılın Fotoğrafları oylaması -Gaziantep Valisi Ata, Anadolu Ajansının düzenlediği Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Valisi Erdal Ata, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı.
     AA foto muhabirlerinin objektiflerine yansıyan ve 36 kareden oluşan Yılın Fotoğrafları galerisini inceleyen Vali Ata, Ankarada Kış, Çiftçinin kış hazırlığı, Vanda gün batımı güzellikleri ve Erçek Gölünde flamingoların görsel şöleni başlıklı fotoğrafları beğendi.
     Ata, oylamaya katıldıktan sonra yaptığı açıklamada, fotoğrafların hepsinin güzel olduğunu belirtti. Oylamaya sunulan fotoğrafların içerisinde 4ünü daha çok beğendiğini anlatan Ata, Ümit ediyorum benim seçtiklerimden bir tanesi birinci olur dedi.
    
     -Yılın Fotoğrafları oylaması-
    
     AA fotoğraf editörlerince belirlenen seçkide, aralarında Washington Post, New York Times, The Guardian, Le Figaro gibi dünya medyasının önemli yayın organlarında yankı uyandıran siyaset, spor, doğa gibi çeşitli kategorilerden fotoğraflar ve foto muhabirlerince yapılan foto röportajların özel kareleri de yer alıyor.
     Dünya kamuoyunun gündemindeki Arakan, Suriye, Gazzenin yanı sıra, Akçakaleye düşen top mermisi, Hatay ile Suriye arasında kalan Suriyelilerin dramı, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlunun hayatını kaybeden Filistinli için ağlaması, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın fotoğraf sanatçısı Ara Gülerin fotoğrafını çekmesi gibi Türkiye gündemini de etkileyen fotoğraflar, oylamaya sunulanlar arasında bulunuyor.
     Türkiyeden 23, yurt dışından 13 olmak üzere 36 karenin yer aldığı Yılın Fotoğrafları oylaması, http://yilinfotografi.aa.com.tr üzerinden yapılıyor.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber AA Yılın Fotoğrafları oylaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER