Aile Eğiticileri Eğitimi sertifika töreni

Aile Eğiticileri Eğitimi sertifika töreni - Düzce Valisi Yılmaz: -Aile güçlü olursa, çatı güçlü olursa toplum güçlü olur


DÜZCE (A.A) - Düzce Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğünce organize edilen Aile Eğiticileri Eğitimi programının sertifika töreni yapıldı.
     Düzcedeki bir otelde düzenlenen sertifika töreninde konuşan Vali Adnan Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının eğitim projesini önemsediğini ve aileye çok önem verilmesi gerektiğini söyledi.
     Aile güçlü olursa, çatı güçlü olursa toplum güçlü olur diyen Yılmaz, 2023 hedeflerini yakalamada sağlam ailelerle, sağlam kuşaklarla yarınları o güzel evlatlara, güzel ailelere emanet edebiliriz. 2023 hedeflerine ulaşmamız için aileleri eğitmemiz şart. Bunda da Düzce olarak varız ve diğer sektörlerde olduğu gibi hazırız. Bütün ailelere verilmesi gereken kültürümüz, değerlerimiz, ahlakımız, edebimiz ne ise çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkmak için o ailelere birey birey, kapı kapı ulaşmalıyız şeklinde konuştu.
     Koruyucu ailelere de ihtiyaç olduğunu dile getiren Yılmaz, şöyle konuştu:
     O halde bu eğitim çok önemli. Evlatlarımıza verdiğimiz sevgiyi o yuvalarda devletimizin himayesindeki çocuklara vermemiz için Türkiye çapında başlayan Gönül Elçileri Projesinde Düzcemiz en önde olmalıdır. Yarışta olmalıdır. Düzceye yakışan budur. Düzce, koruyucu ailede Türkiyeye örnek olmalıdır. Sayın Bakanımız bize desteğini her daim veriyor ve verecek.
     Bu kursa, eğitime katılan kardeşlerimi tebrik ediyorum. Bizim size ihtiyacımız var. Eğiticilerin eğiticisi olarak sizler de yüzbinlere ulaşacaksınız.
     AK Parti Düzce Milletvekili Osman Çakır ise aile birliğinin, çocukların iyi yetiştirilmesinin, çocukların hayata hazırlanmasının önemli olduğunu ifade ederek, Ailelerimizi daha güçlü hale getirerek, çocuklarımız ve yaşlılarımıza sahip çıkmalıyız dedi.
     Konuşmaların ardından protokol tarafından kursiyerlere sertifika verildi.
     Törene Vali Yılmaz ve AK Parti Milletvekili Çakırn yanı sıra, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ercan Doğan, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Akça, İl Emniyet Müdürü Ali Gezer, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Zeki Yıldırım ile kurum müdürleri ve kursiyerler katıldı.
    
     Muhabir: Barış Zengin / Ömer Ürer
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Aile Eğiticileri Eğitimi sertifika töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER