Aile Okulu Projesi

Aile Okulu Projesi -Sivasta hayata geçirilen proje kapsamında ailelere, aile içi iletişim, eşler arası muhabbet ve sevgiyi pekiştirme gibi konularda bilgi veriliyor


SİVAS (A.A) - Sivasta hayata geçirilen Aile Okulu Projesi kapsamında aileler, çeşitli konularda bilgilendiriliyor.
     Sivas Müftülüğünce başlatılan Aile Okulu Projesi kapsamında, her hafta cumartesi günleri yatsı namazı sonrasında Selimağa Camisinde Müftü Yardımcısı Orhan Keskin tarafından sinevizyon eşliğinde ailelere, Aile içi iletişim, Eşler arası iletişim ve sevgiyi pekiştirme, İslamda aile, Anne-babaya itaat ve çocuk terbiyesi konularında eğitim veriliyor.
     Keskin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her hafta farklı konunun işlendiği Aile Okulu Projesinin 30 hafta süreceğinin belirtti. Aile içi şiddetin ve boşanmaların gündemde olması nedeniyle, müftülük olarak aileleri bilgilendirmek, daha mutlu ve huzurlu aileler oluşmasına katkı sağlamak amacıyla Aile Okulu Projesini başlattıklarını ifade eden Keskin, Aile içi iletişimle alakalı, eşler arasında muhabbet ve sevgiyi pekiştirmek adına neler yapılabiliriz, bunun gayretiyle beraber 30 hafta boyunca bu projeyi sürdüreceğiz. Bu çalışmamız inşallah etraftaki ailelere yansır. Daha mutlu, daha güzel aile tiplemesiyle beraber hayatımızı sürdürürüz diye konuştu.
     Kadın cemaatin de yoğun ilgi gösterdiği eğitimlerde, ailelere cami çıkışında ikramlarda bulunuluyor.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER