AK Parti Yerel Yönetimler 10. Bölge

AK Parti Yerel Yönetimler 10. Bölge Toplantısı -AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantının yarın Adanada yapılacağı bildirildi


ADANA (A.A) - AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen Yerel Yönetimler 10. Bölge Toplantısının yarın Adanada yapılacağı bildirildi.
     AK Parti Adana İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Adana, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Mersin ve Osmaniyeden katılımların olacağı, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türelin koordinasyonundaki toplantıya, AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı ve İl teşkilatı ev sahipliği yapacak.
     Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayanın da katılacağı toplantı, 100. Yıl Tüyap Fuar Alanında gerçekleştirilecek.
     İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, geçen hafta sonu yapılan Teşkilat İçi Eğitim Programı ve yine bu hafta sonu Adanaya çıkarma yapacak olan AK Partinin önemli isimlerinin katılacağı toplantının kendilerini çok daha büyük bir gurur ve onurla partilerine bağladığını belirtti.
     Yağcı, Bölge bakanlarımız, Genel Başkan Yardımcılarımız ile Adana, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Mersin ve Osmaniye illerinden toplam 1800 kişinin katılacağı dev bir organizasyon yapılacak. Bu dev organizasyona ev sahipliği yapacak olmak bizim için çok büyük bir onurdur. Bu tür toplantılar ve birliktelikler partililerimizin motivasyonunu üst seviyeye taşımaktadır. AK Partinin başarısının ardında yatan sır burada saklıdır ifadelerini kullandı.
     Bölgedeki 7 ilin milletvekilleri, il başkanları, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları, belde başkanları, il belediye başkanları, ilçe belediye başkanları, belde belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyelerinin de bulunacağı toplantının basına açık ve kapalı olmak üzere iki bölüm halinde düzenleneceği belirtildi.
     Toplantıda yerel yönetimler stratejisi belirlenirken, bir süre önce TBMMde kabul edilen Büyükşehir Belediyesi Kanununda değişiklik yapılmasına dair kanun hakkında da teşkilata yönelik bilgilendirmeler yapılacağı ve önemli kararlar alınacağı kaydedildi.
    
     Muhabir: Volkan Kaşik
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber AK Parti Yerel Yönetimler 10. Bölge Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER