Alo Belediye hattı hizmete açıldı

Alo Belediye hattı hizmete açıldı -Muğla Belediyesi tarafından vatandaşların istek, talep, şikayet, bilgi edinme işlemlerinin daha hızlı iletilebilmesi için Alo Belediye hattı hizmete açıldı


MUĞLA (A.A) - Muğla Belediyesi tarafından vatandaşların istek, talep, şikayet, bilgi edinme işlemlerinin daha hızlı iletilebilmesi için Alo Belediye hattı hizmete açıldı.
     Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, gazetecilere yaptığı açıklamada, Muğla halkına daha kaliteli hizmet verebilmek için belediye çalışanlarının 24 saat görevde olduğunu söyledi.
     Sosyal ve çağdaş belediyecilik anlayışı ile hizmetlerini sürdürdüklerini belirten Gürün, Belediye hizmetlerimiz konusunda isteği, talebi, ödemesi, şikayeti olan herkes, 444 48 01 numaralı Alo Belediye hattımızı arayabilir. Bu hat 7 gün 24 saat vatandaşlarımızın hizmetinde olacak dedi.
     Alo Belediye hattında 5 personelin görev yaptığını anlatan Gürün, bu hattı arayan vatandaşların istek, talep ve şikayetlerinin yanı sıra, emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, su parası gibi bazı ödemelerini gerçekleştirebileceklerini bildirdi.
     Çağrı merkezine bildirilen talepler hakkında vatandaşlara süreç ve sonuç hakkında bilgi verildiğini dile getiren Gürün, Herhangi bir konu da istek, talep ya da şikayetini bildiren vatandaşa verilen takip numarasıyla hizmetin gerçekleşip gerçekleşmediğini internet üzerinden takip edilebiliyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Alo Belediye hattı hizmete açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER