Altın Eller mavi kapak toplama kampanyası

Altın Eller mavi kapak toplama kampanyası -Kampanyaya kapsamında alınan tekerlekli sandalyeler, ihtiyaç sahiplerine törenle teslim edildi


BARTIN (A.A) - Bartın Emniyet Müdürlüğünce başlatılan Altın Eller mavi kapak toplama kampanyası kapsamında alınan tekerlekli sandalyeler, ihtiyaç sahiplerine törenle teslim edildi.
     Bartın Valisi İsa Küçük, İl Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, projeye özellikle öğrencilerden destek geldiğini belirterek, çocukların okullar kapandıktan sonra da kapak toplayarak projeye destek vermelerini istedi.
     Engelliliğin aşılmasında tekerlekli sandalye dağıtılmasının bir çözüm olmadığını, esas çözümün engelliliğin önlenmesi olduğunu ifade eden Küçük, Bartında engellilik nedenlerine baktığımızda, daha çok akraba evlilikleri ve doğum öncesi rahatsızlık nedeniyle olduğu görülmüştür dedi.
     İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok da projenin yürütülmeye başlandığı şubat ayından bu yana bir milyon kapak toplandığını, bunun aynı zamanda çevre bilincinin gelişmiş olması açısından da önemli olduğunu vurguladı.
     Altınok, kampanya kapsamında 92 adet tekerlekli sandalyenin temin edilerek engellilere teslim edildiğini söyledi.
     Konuşmaların ardından, kampanya kapsamında alınan tekerlekli sandalyelerin dağıtımı yapıldı.
     Kampanyaya destek veren kurum ve kuruluşlara da teşekkür belgesi takdim edildi.
    
     Muhabir: Selim Bostancı/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Altın Eller mavi kapak toplama kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER