Anadoluda Yaşam fotoğraf sergisi Mardinde

Anadoluda Yaşam fotoğraf sergisi Mardinde -Anadolu Fotoğraf Dergisince Bir Işık da Sen Yak Anadoluda sloganıyla düzenlediği karma fotoğraf sergisi Mardinde izlenime sunulacak


MARDİN (A.A) - Anadoluda Yaşam konulu karma fotoğraf sergisi, yarın Mardinde açılacak.
     Anadolu Fotoğraf Dergisince daha önce Batman, Ankara, Adana, İstanbul, Aydın, Marmaris, Zonguldak-Ereğli ile Kastamonuda açılan ve büyük ilgiyle izlenen serginin dokuzuncu durağı Mardinde. Sergi, Mardin Valiliği ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün desteğiyle yarın saat 16.00da Movapark Alışveriş Merkezinde açılarak izlenime sunulacak.
     Anadolu Fotoğraf Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve Dernek Başkanı Hamit Yalçın, serginin Anadolu kültürüne büyük bir hizmet olduğunu, sergide Türk fotoğrafının duayen hocaları, ustaları ve yeni nesil genç fotoğrafçılarının bir araya getirildiğini belirterek, kaynaşmanın sağlandığını bildirdi.
     Derneğin bütün Anadolulu fotoğrafçıların bir platformu olduğunu, genç fotoğrafçıların çalışmalarını yaşadıkları coğrafyanın dışına taşıyıp, bütün ülkede gerekirse yurt dışında da tanınmalarını sağlamayı amaçladıklarını vurgulayan Yalçın, Hem Türk fotoğrafının gelişmesine katkıda bulunuyoruz hem de başarılı yeni nesil fotoğrafçılarımızı tanıtmış oluyoruz dedi.
     Batman Üniversitesinin sponsorluğunda, 80 fotoğrafçıya ait 80 eserin yer alacağı sergi, 3 Marta kadar açık kalacak.
    
     Muhabir: Meral Özdemir
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Anadoluda Yaşam fotoğraf sergisi Mardinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER