Asayiş Cup Halı Saha Futbol turnuvası

Asayiş Cup Halı Saha Futbol turnuvası


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen Asayiş Cup Halı Saha Futbol turnuvası sona erdi.
     Çevik Kuvvet Yerleşkesindeki halı sahada gerçekleştirilen, 15 takımın mücadele ettiği turnuvanın final maçı Güven Timleri futbol takımı ile Asayiş Şube İdari İşler futbol takımı arasında oynandı.
     Çekişmeli geçen maçı, Güven Timleri kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.
     Karşılaşmayı izleyen İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, turnuvada dereceye giren takımların sporcularına kupa ve madalyalarını verdi.
     Likoğlu, daha sonra yaptığı açıklamada, emniyet teşkilatının kentin güvenliğini sağladığı gibi personelin iş stersini atması için de zaman zaman etkinlikler düzenlediğini belirtti.
     Turnuvanın dostluk havası ve centilmenlik çerçevesinde geçtiğini ifade eden Likoğlu, şunları kaydetti:
     Arkadaşlarımız görevleri esnasında çok ciddi performansla çalışıyorlar. Asayiş şubemiz bir yıldan beri ciddi seviye kazandı. Ekip sayısı 11den 15e çıktı. Güven ve yunus timlerimizi kuruldu. Her birim kendi başlarına şehrimizin her köşesinde gayri resimi yapılanmalara karşı yada değişik suç unsurlarını temizleyerek şehrimizin güvenini sağlıyorlar. Arkadaşlarımız özel hayatlarında bu turnuvalarla stres atıyor hem de arkadaşlık ve dostluklarını geliştiriyor. Turnuvaya katılan bütün arkadaşlarımı kutluyorum.
    
     Muhabir: Yasin Dikme
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Asayiş Cup Halı Saha Futbol turnuvası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER