Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri 2012

Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri 2012 -KOSGEB tarafından Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri 2012 için Denizli Belediyesi ve TEBin projeleri Türkiyeden ödüle aday projeler olarak seçildi


DENİZLİ (A.A) - KOSGEB tarafından Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri 2012 için Denizli Belediyesi ve TEBin projeleri Türkiyeden ödüle aday projeler olarak seçildi.
     KOSGEBden yapılan yazılı açıklamada, en iyi girişimcilik uygulamalarını ve politikalarını sergilemek ile işletmeleri ve girişimciliği en iyi şekilde teşvik edenleri belirleme amacında olan Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödüllerine başvuruların 1 Haziranda sona erdiği belirtildi.
     KOSGEBe yapılan 14 başvuru arasında, Denizli Belediyesinin, Sorumlu Girişimcilik kategorisindeki Engelliler Çalışıyor Projesi ile Türk Ekonomi Bankasının (TEB) Girişimcilik Ortamının Geliştirilmesi kategorisindeki TEB KOBİ Danışmanları Projesinin Türkiyeden ödüle aday projeler olarak seçildiği bildirildi.
     Açıklamada, ödüllerin 5 ayrı kategoride verileceği ifade edilerek, şunlar kaydedildi:
     Girişimcilik ruhunun geliştirilmesi, yeteneklere yatırım yapmak, girişimcilik ortamının geliştirilmesi, işletmelerin uluslararasılaştırılmasının desteklenmesi ve sorumlu girişimcilik dallarındaki başvuruların değerlendirilmesi sonucunda, her kategori için birer başarı ödülü, ayrıca kategoriler içerisinden seçilen en yaratıcı ve en ilham verici girişimcilik uygulamasına ise jüri büyük ödülü verilecek. Her ülkeden belirlenen iki adayın Avrupa Komisyonuna bildirilmesiyle başlayan değerlendirme süreci sonunda, 5 kategoride ödüle layık görülen adaylara Kasım 2012de düzenlenecek törenle Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri verilecek.
    
     Muhabir: Özcan Yıldırım
     Yayıncı: Zülal Eser
<< Önceki Haber Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri 2012 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER