Bando Es

Bando Es-Esin ilk milli maç heyecanı -Eskişehirsporlu taraftarların oluşturduğu Bando Es-Es, (A) Milli Futbol Takımının 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri (D) Grubunda Romanya ile bugün yapacağı maçta görev alacak


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirsporlu taraftarların oluşturduğu Bando Es-Es, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirörenin daveti üzerine (A) Milli Futbol Takımının 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri (D) Grubunda Romanya ile bugün yapacağı maçta görev alacak.
     6 yıl önce tribünlere renk katmak ve küfrü yok etmek amacıyla tamamen gönüllülerden kurulan Bando Es-Esin şefi Ali Ulusoy, AA muhabirine, 2 Ekimde yönetim kurulu toplantısı için Eskişehire gelen TFF Başkanı Demirörenin, kendilerini milli maçlara davet ettiğini anımsattı.
     Bunun üzerine Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadında oynanacak Türkiye-Romanya maçında görev alacaklarını ifade eden Ulusoy, milli maç için özel hazırlık yaptıklarını kaydetti.
     Hazırladığımız iki parçayı milli maçta icra edeceğiz diyen Ulusoy, şöyle konuştu:
     Bando Es-Es, büyük çoğunluğu amatör, bir kısmı da geçmişte müzikler uğraşmış kişilerden oluşuyor. Her meslek grubundan arkadaşlarımız var. Doktorumuz, otobüs şoförümüz, mühendisimiz, öğrencimiz, hatta ilköğretim öğrencimiz var. Genellikle parçalarımız sloganlardan oluşuyor. Yazı grubumuz var, sözler yazılıyor, onun üzerine müzik yapılıyor. Tanıdık melodilerden eserler seçiyoruz.
     Bando Es-Es üyesi Cemal Çetin de daha önce yurt dışında da görev yaptıklarını anlatarak, Statlarda küfrü önlemek, futbolcuları coşturmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şimdi Allah nasip etti, milli maçlara gideceğiz, çok heyecanlıyız dedi.
     Bandonun minik üyeleri Görkem Özer ile Oğuz Dağlı ise trompet çaldıklarını ve milli maçta da görev alacak olmanın heyecanını yaşadıklarını dile getirdi.
     Milli takımı gönülden desteklediklerini vurgulayan Bando Es-Esin diğer üyeleri de futbolculara Romanya maçında başarılar diledi.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER