Bir Engel De Sen Kaldır, Engelsiz

Bir Engel De Sen Kaldır, Engelsiz Sinema programı -Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Yüce: -Farklı alanlarda çok çeşitli çalışmalar yürütmeye devam ediyoruz


SAKARYA (A.A) - Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ile Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Sinema Topluluğunun ortaklaşa gerçekleştirdiği Bir Engel De Sen Kaldır, Engelsiz Sinema programı düzenlendi.
     Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, konu ile ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, farklı çalışmalara imza attıklarını kaydetti.
     Yüce, Engelsiz Sinema projesini gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, Selvi Boylum Al Yazmalım filmini engelli vatandaşlarımızla izliyoruz. Tüm katılımcılara çok teşekkür ediyorum. Farklı alanlarda çok çeşitli çalışmalar yürütmeye devam ediyoruz ifadelerini kullandı.
     Salonda bulunan vatandaşlar film gösterimi başlarken, Hayatı paylaşmaya engel yok yazılı bandajları takarak, engelliler için özel hazırlanan Selvi Boylum Al Yazmalım filmini izledi.
     Diyaloglar dışındaki sahneler de seslendirilerek görme engellilerin filmdekileri hayallerinde canlandırması sağlandı.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Bir Engel De Sen Kaldır, Engelsiz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER