Bu Benim Eserim ve Eğitimde Yenilikçilik

Bu Benim Eserim ve Eğitimde Yenilikçilik uygulaması ödül töreni


TOKAT (A.A) - Tokatta, Toplam Kalite Yönetiminin (TKY) Bu Benim Eserim ve Eğitimde Yenilikçilik uygulamaödül töreni yapıldı.
     Tokat Valisi Mustafa Taşkesen, 26 Haziran Kültür Sarayında yapılan törende, eğitimi iyi olup da dünya sahnesinde başarısız olan memleket olmadığını söyledi.
     Taşkesen, şöyle konuştu:
     Tunceli ile karşılaştırdığımda Tokatın, çok iyi durumda olmasa bile iyi durumda olduğu, iyi durumda olmaya hızlı adımlarla yürüdüğü, koştuğu görülüyor. İstanbuldan sonra yenilikçilik projemizde ikinci olmamız, tanıtılmaya değer 103 projeden 7 projenin ilimizden çıkması, 18 eserden birinin ilimizden olması beni ziyadesiyle memnun etti. Sizleri tebrik ediyorum.
     Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı da Tokatta kurumsallaşan bir anlayışın olduğunu belirtti.
     Proje tabanlı çalışmalarda bir çok ile göre Tokatın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve bağlı teşkilatlar olarak en üst seviyede katılım sağlamaya çalıştığını vurgulayan Yazıcı, proje tabanlı çalışmaların planlı yürütüldüğü için başarıyı ve inanmışlığı da beraberinde getirdiğini kaydetti.
     Konuşmaların ardından 2011 yılı TKY ekip kategorisinde il birincisi ve Türkiye ikincisi olan Erbaa Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerine teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler verildi.
    
     Muhabir: Zehra Aydın / Ekber Türkoğlu
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Bu Benim Eserim ve Eğitimde Yenilikçilik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER