Bursa Engelliler Federasyonu yönetimi belirlendi

Bursa Engelliler Federasyonu yönetimi belirlendi


BURSA (A.A) - Bursa Engelliler Eederasyonu, 3 yıllık yönetim kurulunu yapılan genel kurul toplantısında belirledi.
     Ayten Bozkaya Spastik Engelliler Derneğinde düzenlenen toplantının Divan Başkanlığını Mürşit Atlıkan yaptı.
     Toplantı sonunda yapılan seçimlerde yönetim kuruluna Ünal Şipkan, İsmail Altın, Mürşit Atlıkan, İdris Göz, Harun Sak, Hüsamettin Akyıldız ve Esin Selimoğlu getirildi.
     Denetleme Kurulunda ise Metin Ayan, İsmail Hatipoğlu ve Yurdanur Ülker görev alırken, Haysiyet Divanında da Akif Akyıldız, Yüksel Erdoğan ve Fahri Çelebi görev aldı.
     Kongre sonrası yapılan yönetim kurulu görev bölümü toplantısına göre, federasyon başkanlığına Ünal Şipkan, genel sektreterliğe İsmail Altın, saymanlık görevine Mürşit Atlıkan, başkan yardımcılığına ise İdris Göz ve Harun Sak getirildi.
     Engelliler Federasyonu Başkanı Şipkan, seçimlerin ardından yaptığı konuşmada, Bursadaki engelli camialarını tek çatı altında toplama amaçlarının olduğunu söyledi.
     Birçok engelli derneğinin iyi niyetle bir şeyler yapma çabasında olduğunu belirten Şipkan, Bizim amacımız bu arkadaşlarımızı tek çatı altında toplayıp seslerinin daha gür çıkmasını sağlamak. Çok güzel projelerimiz var ve bu projelerimizi zamanı gelince açıklayacağız. Bursanın böyle bir federasyona ihtiyacı vardı ve bu ihtiyacı giderdiğimizi düşünüyorum. İnşallah Bursa için de engelliler için de hayırlı olur diye konuştu.
    
     Muhabir: Harun Sak / Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Bursa Engelliler Federasyonu yönetimi belirlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER