Çam Bebek projesi ile 30 bin

Çam Bebek projesi ile 30 bin fidan dikilecek -YYÜ, 30. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında hazırladığı Çam Bebek projesi ile yerleşkeye 30 bin çam fidanı dikecek


VAN (A.A) - Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ), 30. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde hazırladığı Çam Bebek projesi ile yerleşkeye 30 bin çam fidanı dikecek.
     YYÜden yapılan yazılı açıklamada, üniversitenin kuruluşunun 30. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde öğrenci, akademisyen ve sanatçıların, Çam Bebek projesi ile bir araya geleceği bildirildi.
     Rektörlük öncülüğünde hazırlanan projeye, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Radyo Evi Derneğinin (RADEV) destek verdiği belirtilen açıklamada, projenin hayata geçmesiyle gelecek nesillere büyük bir miras bırakılmasının amaçlandığı ifade edildi.
     Açıklamada, sponsorluğunu Türkiye Polis Radyosunun üstleneceği organizasyonun, 9-10 Aralık tarihlerinde YYÜ yerleşkesi ile Erciş ilçesinde hayata geçirileceği vurgulanarak, 9 Aralık Pazar günü saat 19.00da Prof. Dr. Cengiz Andiç Kültür Merkezinde düzenlenen konser ile başlayacak etkinlikte sanatçılar Selçuk İlkan, Neslihan ve Ayhan Dilan sahne alacak ifadeleri kullanıldı.
     Etkinliğin, yerleşkede oluşturulan Çam Bebek Dikim Alanında öğrencilerin de katılımıyla 10 Aralıkta gerçekleşecek ağaç dikimiyle son bulacağı kaydedildi.
    
     Muhabir: Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Çam Bebek projesi ile 30 bin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER