Ceylanlar seyircisi önünde galibiyet peşinde

Ceylanlar seyircisi önünde galibiyet peşinde -Şanlıurfaspor Teknik Direktör Kaya: -Her takımın iç saha galibiyetine ihtiyacı var ancak Şanlıurfasporun şu anda iç saha galibiyetine herkesten daha fazla ihtiyacı var


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, iç saha maçlarında 45 günden bu yana devam eden galibiyet özlemine Boluspor maçında son vermek istediklerini bildirdi.
     Kaya, GAP Arena Stadyumunda düzenlediği basın toplantısında, Samsunspor ve Boluspor maçlarına ilişkin değerlendirmede bulundu.
     Hafta sonu geriye düştükleri Samsun deplasmanından beraberlikle ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade eden Kaya, oyuncularını bu maçta gösterdiği performanstan dolayı tebrik etti.
     İç saha maçlarını kazanma konusunda bir süreden beri talihsizlik yaşadıklarını ancak Boluspor maçıyla buna son vermek istediklerini vurgulan Kaya, şunları kaydetti:
     En son Ankaragücü galibiyetinin üzerinden yaklaşık 1,5 ay geçti. Takımın cezası nedeniyle dışarda oynadığımız maçlar ve son olarak Göztepe mağlubiyetiyle gerçekten GAP Arena Stadyumunda galibiyeti özledik. Taraftarımıza güzel skor armağan etmek istiyoruz. 45 günlük iç saha olumsuzluğuna son verecek bir manevi duygu ve düşünceyle idmanlarımızı sürdürüyoruz. Futbolcularımın taraftarımıza 3 puan hediye edeceğine inanıyorum.
    
     -Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var
    
     Bolusporda teknik direktör değişikliğine gidildiğini ve kendisinin de daha önce bu takımı çalıştırdığını dile getiren Bahri Kaya, Benim iyi tanıdığım, eski takımımın. Çok iyi ve zayıf olduğu taraflarını biliyorum. GAP Arenada taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Her takımın iç saha galibiyetine ihtiyacı var ancak Şanlıurfasporun şu anda iç saha galibiyetine herkesten daha fazla ihtiyacı var diye konuştu.
     Kentte idman yapacak saha bulmakta zorlandıklarını ifade eden Kaya, İl Özel İdare tarafından yaptırılan antrenman sahasının en kısa sürede kendilerine teslim edilmesini istedi.
    
     -Ziraat Türkiye Kupası
    
     Bahri Kaya, gazetecilerin Ziraat Türkiye Kupası maçında Trabzonspor ile eşleşmesine ilişkin sorularını da cevapladırdı.
     Uygulamada bazı yanlışlıklar olduğunu ifade eden Kaya, Bu statü, asgari ücretlilerle genel müdürlerin karşı karşıya geldiği veya siklet olarak alt liglerin süper lig takımlarıyla karşı karşıya geldiği bir statü şekline dönüştü. Bunu kınıyorum. Adı, Türkiye Kupası olan bir yarışma alanı olamaz. Bunun adına Süper Ligde bir önceki yıl ilk 10 sırayı alan takımların kupası densin daha iyi şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Ceylanlar seyircisi önünde galibiyet peşinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER