Ceylanlar da galibiyet sevinci

Ceylanlar da galibiyet sevinci -Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Tepe: -Her anlamda takımın çok ihtiyaç duyduğu bir galibiyet elde ettik


ŞANLIURFA (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfasporun Basın Sözcüsü İbrahim Halil Tepe, deplasmanda TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısında aldıkları galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi.
     Tepe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sarı-yeşilli ekibin karşılaşmaya iyi başladığını ancak maçın son dakikalarında rakip takım karşısında zorlandıklarını ifade etti.
     Her şeye rağmen karşılaşmadan 3-1lik skorla galip ayrılmayı başardıklarını ifade eden Tepe, şunları kaydetti:
     Son haftalarda istemediğimiz sonuçlarla karşı karşıya kaldık. Her anlamda takımın çok ihtiyaç duyduğu bir galibiyet elde ettik. Deplasmanda 3 puan aldığımız için mutluyuz. Bu galibiyetin, yeni bir galibiyet serisinin başlangıcı olacağı inancındayız. Bu maçın değer kazanabilmesi için bir sonraki maçı da mutlaka kazanmamız gerekiyor. İnşallah o maçı da alır ve üst sıralara yükselişimizi sürdürürüz.
     İbrahim Halil Tepe, futbolcuların bugün izin yapacağını, Göztepe maçının hazırlıklarına yarından itibaren başlanacağını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Ceylanlar da galibiyet sevinci Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER