Ceylanlar gözünü dış transfere çevirdi

Ceylanlar gözünü dış transfere çevirdi -Bank Asya 1. Ligin yeni ekiplerinden Şanlıurfasporda iç transfer çalışmalarının tamamlanmasının ardından gözler dış transfere çevrildi


ŞANLIURFA (A.A) - Bank Asya 1. Ligin yeni ekiplerinden Şanlıurfasporda, iç transfer çalışmalarının tamamlanmasının ardından gözler dış transfere çevrildi.
     İkinci Başkan Reşit Akıl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iç transfer çalışmalarını tamamladıklarını belirterek, Yiğitcan, Sercan, Adlan, Koray, Samet, Özgür, Zekeriya ve Ramazanın da aralarında bulunduğu 11 futbolcuyla anlaşmaya vardıklarını, resmi imzaların birkaç güne kadar atılacağını söyledi.
     Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu ve Teknik Direktör Kemal Kılıçın Ankarada dış transfere yönelik görüşmelere başladığını bildiren Akıl, iç transferde anlaşma sağlayamadıkları mevkiler için de oyuncu arayışında olduklarını belirtti.
     Akıl, Ceylanların özellikle orta saha ve forvet hattı için futbolcu arayışında olduğunu ifade ederek Toplam 21 transfer yapmak istiyoruz. Dış transferde aralarında yabancı oyuncuların da bulunduğu 10 futbolcuyu renklerimize katmak istiyoruz diye konuştu.
     Akıl, transfer çalışmalarının tamamlanmasının ardından sarı-yeşilli ekibin 10 Temmuzdan itibaren Boluda kampa girmeyi planladığını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Ceylanlar gözünü dış transfere çevirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER