Ceylanlar şampiyonluk virajında

Ceylanlar şampiyonluk virajında -Basın sözcüsü Akıl: İskenderun Demirçelikspor maçını kazanıp matematiksel olarak şampiyonluğumuzu ilan etmek istiyoruz


ŞANLIURFA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubun lideri Şanlıurfaspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı İskenderun Demirçelikspor maçını kazanıp matematiksel olarak şampiyonluğunu ilan etmek istiyor.
     Sarı-yeşilli kulübün basın sözcüsü Reşit Akıl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son 11 maçta yenilmediklerini ve iyi bir seri yakaladıklarını belirtti.
     Bu seriyi sezon sonuna kadar sürdürmek istediklerini aktaran Akıl, şu ana kadar 30 maçın sadece 3ünde rakiplerine boyun eğdiklerini ve grupta en az gol yiyen takım olma unvanını da ellerinde bulundurduklarını dile getirdi.
     Takımın başarısının sürpriz olmadığını ifade eden Akıl, şunları kaydetti:
     Şampiyonluğumuzu ilan etmek için sabırsızlanıyoruz. Ligin sonu yaklaştıkça heyecanımız artıyor. İskenderun Demirçelikspor maçını kazanıp matematiksel olarak şampiyonluğumuzu ilan etmek istiyoruz. Rakibimizin şu anda grupta herhangi bir iddiası bulunmuyor. Oradan güzel bir oyunun ardından galibiyetle dönmek istiyoruz. Bu maçta ciddi taraftar kitlesinin de bize destek vereceğini düşünüyoruz. İskenderun yönetimi çok sayıda taraftar götürme talebimize olumlu yaklaştı. Ancak statları 12 bin kişilik. Çevre illerden ve Şanlıurfadan gidecek taraftarımızın desteğiyle oynayacağımız maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız.
     (RUF-DAŞ-İSM)
<< Önceki Haber Ceylanlar şampiyonluk virajında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER