Ceylanlar taraftarının desteğini bekliyor

Ceylanlar taraftarının desteğini bekliyor -Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Tepe: Büyük transferler yaptık ama şanlı taraftarlarımızı GAP Arenaya transfer edemedik


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü İbrahim Halil Tepe, Büyük transferler yaptık ama şanlı taraftarlarımızı GAP Arenaya transfer edemedik dedi.
     Tepe, yaptığı açıklamada, bu sezon ilk defa mücadele ettikleri PTT 1. Ligdeki karşılaşmalara taraftarın yeterli ilgiyi göstermemesine sitem etti.
     Sarı-yeşilli camiaya gönül veren taraftarı GAP Arena Stadyumuna çekmenin yollarını aradıklarını vurgulayan Tepe, bu kapsamda bilet fiyatlarında indirime gittiklerini belirterek, kale arkası 5, maraton 10, numaralıyı ise 15 TL olarak yeniden belirlendiklerini duyurdu.
     Bu hafta GAP Arenada karşılaşacakları Ankaragücü maçına taraftarın yoğun ilgisini beklediklerini ifade eden Tepe, şunları kaydetti:
     Sezon başından beri kulübümüzü daha iyi noktalara taşımak için yoğun mesai harcıyoruz. Kadromuzda kariyerli, kendilerini ispatlamış çok sayıda oyuncu bulunuyor. Futbol otoriteleri bu takımın üst sıraları zorlayabileceğini belirtiyor. Maalesef, Karşıyaka ve Kartal maçlarında beklediğimizin altında taraftarı yanımızda gördük. Büyük transferler yaptık ama şanlı taraftarlarımızı GAP Arenaya transfer edemedik.
     Tepe, kulübün birçok Süper Lig takımında bile olmayan bir stada sahip olduğunu ifade ederek, taraftarlarının desteğini de arkalarına alarak, ligde yeni başarılara imza atmak istediklerini dile getirdi.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Ceylanlar taraftarının desteğini bekliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER