Dur ihtarına uymayan kişinin öldürüldüğü iddiası

Dur ihtarına uymayan kişinin öldürüldüğü iddiası -Polis ekibince, dur ihtarına uymadığı için açılan ateş sonucu ölen Aygünün ailesi sorumluların yargılanmasını istedi


ANKARA (A.A) - Keçiörende polis ekibi tarafından, dur ihtarına uymadığı için açılan ateş sonucu ölen Cem Aygünün babası İsmet Aygün, sorumluların yargılanmasını istedi.
     Yüksel Caddesinde toplanan Cem Aygünün yakınları olaya karışan polislerin bir an önce yargılanmasını istedi. Baba İsmet Aygün, oğlunu, gözünü kırpmadan vuranların en yüksek cezayla yargılanmasını talep etti.
     Grup adına basın açıklaması yapan Emek ve Demokrasi Güçlerinden Celal Ak, Aygünün şartlı salıverme yasasından yararlanarak cezaevinden çıkarıldığını ve her gün polis karakoluna giderek imza attığını bildirdi.
     Ak, Cem yargısız infaz edilmiştir. Biz onun yakınları olarak bu canice tutumu şiddetli protesto ediyor ve katil polislerin cezalandırılmasını istiyoruz. Bizler bu davanın her zaman takipçisi olacağız dedi.
     Grup, basın açıklamasının ardından dağıldı.
     Keçiörende dün, kavga olayına müdahale polis ekibini görünce kaçmaya başlayan, dur ihtarına uymayınca açılan ateş sonucu vurulan Cem Aygün, hayatını kaybetmişti.
    
     Muhabir: İzzet Taşkıran
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Dur ihtarına uymayan kişinin öldürüldüğü iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER