Elbistan Kahramanmaraşın mahallesi olmasın mitingi

Elbistan Kahramanmaraşın mahallesi olmasın mitingi


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Elbistan İlçesinde, Elbistan Kahramanmaraşın mahallesi olmasın mitingi düzenlendi.
     Siyasi partiler tarafından İbrahim Karaoğlanoğlu Meydanında düzenlenen mitingde konuşan CHP İlçe Başkanı Naci Göçmen, Kahramanmaraşın büyük şehir olmasına karşı olmadıklarını belirterek, Elbistanın merkez ilçe olarak kalmasını istediklerini söyledi.
     Elbistanın ekonomisi, altyapısı, ve gelişmişlik düzeyiyle il olmayı hak ettiğini savunan Göçmen, Biz, Kahramanmaraşın büyük şehir olmasına karşı değiliz. Biz, haklı olarak Elbistanımızını il olması için önümüzün açık tutulmasını istiyoruz. Eğer hükümetin gündeminde ilçeleri il yapmak gibi bir çalışma yoksa Elbistanın merkez ilçe olarak kalmasını istiyoruz.
     MHP İlçe Başkanı Ali Demir ise Kahramanmaraşın büyük şehir olmasına karşı olmadıklarını ancak Elbistana uzaklık nedeniyle büyük şehrin bir parçası olamayacağı ve sağlıklı bir hizmetin gelemeyeceğini inandıklarını ifade etti.
     BBP İlçe Başkanı İbrahim Kılınç da Elbistanın Büyükşehire bağlanması durumunda Elbistanın hizmetler gibi bir çok noktada artıdan eksi değere ineceğini kaydetti.
     SP ve BBP il başkanlarının da katıldığı mitingde, emniyet güçleri alan da güvenlik önlemi aldı. 4 siyasi partiye üye çok sayıda vatandaşın katıldığı miting de bazı şairler şiir okudu.
     Miting, olaysız bir şekilde sona erdi.
    
     Muhabir: Kenan Arayıcı/İsmail Hakkı Demir
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Elbistan Kahramanmaraşın mahallesi olmasın mitingi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER