Emlak Vergisi Hukuku adlı kitap, okuyucuyla

Emlak Vergisi Hukuku adlı kitap, okuyucuyla buluştu


İSTANBUL (A.A) - Üsküdar Belediyesi çalışanları tarafından yayınlanan Emlak Vergisi Hukuku adlı kitap okuyucuyla buluştu.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, hazırlıkları 2 yıl süren kitap, emlak vergisi konusunda son 25 yıl içinde yayımlanan tek kitap olma özelliği taşıyor. Değişen mevzuat çerçevesinde, mahkeme kararları, özelgeler ve açıklayıcı dipnotlarla hazırlanmış olan kitap, güncel, kapsamlı ve kaynak eser niteliğinde olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Emlak vergisi konusunda uzun zamandır var olan kaynak kitap eksikliğini gideren kitap, 14 bölüm ve yaklaşık 800 sayfadan oluşuyor.
     Avukatlar Bilal Can, Zübeyr Bülbül ve Veysel Dağaşan tarafından hazırlanan kitap, yazarlarının görev alanı gereğince gerek belediyeler gerekse serbest piyasada edindikleri bilgi ve tecrübeler çerçevesinde belediyelerin emlak vergisi uygulamalarına çözümler üretiyor.
     Değişen kamu yönetimi anlayışına paralel olarak emlak vergisinde yapılan mevzuat değişikliklerinin pratiğe yansıması noktasında gelişen sorunlara çözüm kaynağı olmayı hedefleyen kitap, belediyelerle mükellefler arasındaki davalarda kendini tekrar eden hataların oluşmasını engelleyecek. Kitap aynı zamanda sorunlar ortaya çıkmadan önce çözüm üretilerek yargıya intikal etmeden giderilmesine, yargı aşamasında ise sağlıklı kararların verilmesine katkı sağlayacak.
     Kitapla ilgili bilgi görüş ve talepler için de [email protected] adıyla e-posta adresi oluşturuldu.
    
     Muhabir: Metin Tokgöz
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber Emlak Vergisi Hukuku adlı kitap, okuyucuyla Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER