Genç Dönüşüm projesi

Genç Dönüşüm projesi -ÖSYMnin yaptığı sınavlardan arta kalan kırtasiye malzemeleri, Bilecikteki öğrencilere dağıtıldı


BİLECİK (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hazırlanan proje kapsamında, ÖSYM sınavlarından arta kalan kırtasiye malzemeleri, Bilecikte öğrencilere dağıtıldı.
     Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk, proje kapsamında hazırlanan kırtasiye malzemelerini, İş Eğitimi Okulundaki engelli öğrencilerle Aşağıköy İlkokulundaki öğrencilere dağıttı.
     Doyuk, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bakanlığın Türkiye genelinde başlatmış olduğu proje çerçevesinde toplanan kırtasiye malzemelerine kendi müdürlüklerinin de hediyeler ekleyerek öğrencilere dağıttıklarını söyledi.
     Gerçekleştirdikleri projeler sayesinde sporun yaygınlaştırılmasını amaçladıklarını dile getiren Doyuk, şunları kaydetti:
     Bilecikte sporu yaygın hale getirmek için çeşitli faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Çeşitli kurumlar arasında belli günlerde spora ilişkin programlar hazırlıyoruz. Bu projelerden biri de öğretmenler günü kutlamaları kapsamında yapıldı. Bu programda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak başarılı sporcu öğretmen ve öğrencilerimizi ödüllendirdik. Bakanlığın hazırladığı Genç Dönüşüm programı kapsamında ise ÖSYM sınavından arta kalan kırtasiye malzemelerini İş Eğitimi Okulundaki engelli çocuklarımız ile diğer okullardaki öğrencilere dağıttık. Böylelikle öğrencilerimizi küçük yaştan itibaren yapabilecekleri spor dallarında en iyi yere getirmeye çalışıyoruz.
     Müdürlük olarak sporcu ve okullara malzeme ihtiyacı noktasında da yardımcı olmaya çalıştıklarını anlatan Doyuk, herkesi spora özendirmeye yönelik projelerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.
     Doyuk, her iki okuldaki öğretmenlerin geçmiş öğretmenler gününü kutlayarak, öğretmenlere çiçek verdi.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen / Mesut Tankulu
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Genç Dönüşüm projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER